Style

Ljubav

Rijana promenila imidž: Nova boja kose za novi početak? (Foto)

Pevačica Rijana je u poslednje vreme bila u teškom emotivnom stanju i teško je podnela raskid sa Krisom Braunom, a poznato je da posle velikih stresova dolaze velike promene, pa je ona promenila frizuru.

Rijana promenila imidž: Nova boja kose za novi početak? (Foto)



Rijanin stajling šokirao modnu elitu: Otkopčana haljina bez grudnjaka i donjeg veša (Foto)
Posle nekoliko modnih šokova koje je priredila stajlingom i provokativnom garderobom, Rijana je ovog puta promenila boju kose i novom frizurom odmah se pohvalila i postavila fotografije na Instagram. Posle raznih nijansi, iz smeđe-plave kose prešla je u crnu sa sivim pramenovima, a uz to napisala: "Siva je nova crna!".



Ovo nije prvi put da Rijana promeni boju kose, a sudeći po komentarima njenih obožavaoca novi stajling je pun pogodak. Rijana je uz novu frizuru iskoristila ovu priliku da promoviše i svoje telo, budući da se slikala bez odeće.

Nedavno se spekulisalo da Rijana započinje vezu sa Drejkom sa kojim je navodno već bila u vezi pre Krisa Brauna. Prema navodima neimenovanih izvora bliskih pevačici raskid je prebolela upravo zahvaljujući dugogodišnjem prijatelju Drejku koji joj je, sada kada je sama, rekao da se odluči želi li nešto sa njim ili on nastavlja dalje sa svojim životom, pa je moguće da je promena frizure način da se obeleži novo poglavlje u životu popularne pevačice.

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>