Region

Svet

Sin Željka Mitrovića usmrtio devojku na pešačkom prelazu!

Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je sinoć oko 23:30 u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom "Pinka" maloletnu devojku A.B. (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Sin Željka Mitrovića usmrtio devojku na pešačkom prelazu!Kako "Alo" saznaje, jutros oko 2 sata iza ponoći Aleksandar je došao u Policijsku stanicu grada Beograda, sa ocem. "Moj sin je sinoć usmrtio devojku i pobegao", rekao je Željko Mitrović policajcima, koji su uzeli izjavu od njegovog sina.

Aleksandar je Željkov sin iz prvog braka sa Sonjom Mitrović Hani, a vozački ispit je, kako "Alo" saznaje, polagao prošle godine. Istodobno sa njim polagala je ispit i njegova rođena sestra.

Kada smo za komentar upitali Sonju Mitrović Hani rekla nam je samo: "Molim vas, nemojte danas, pozovite me sutra!", a kada smo je zamolili da nam potvrdi da je reč o njenom sinu rekla je: "Sada sam ušla u kuću, ne mogu da pričam, izvinite".

Nesreća se dogodila kod okretnice autobusa na liniji 31 u Ustaničkoj ulici na pešačkom prelazu koji ima i semafor, a devojka je preminula na licu mesta.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>