Region

Svet

Neda Ukraden: Napraviću pravu feštu za rođendan!

Pevačica Neda Ukraden ovo leto provodi radno. Osim nastupa u bivšim jugoslovenskim republikama, na kojima uveliko promoviše dve nove pesme "Dobro došli šampioni" i "Viljamovka", održala je koncerte za pamećenje i u Rumuniji i Bugarskoj.

Neda Ukraden: Napraviću pravu feštu za rođendan!



"Ti nastupi su bili izuzetni, kada vidite da narod koji ne govori vaš jezik zna sve pesme, od najstarijih hitova, do ovih novih, onda je to, zaista, fascinantno", kaže Neda Ukraden. "U Bugarskoj je, pored hita ‘Zora je’, izuzetno popularna pesma ‘Šumi, šumi javore’, koju sam snimila davne 1987. godine. To me je baš iznenadilo. Moj klavijaturista nije znao tu pesmu, pa smo skidali melodiju sa Jutjuba kako bismo je uvrstili u repertoar."

Neda Ukraden, koja će početkom sledeće godine treći put postati baka, deo leta će provesti u svojoj kući u Lepetanima, gde će 16. avgusta proslaviti 63. rođendan. Društvo na crnogorskom primorju praviće joj ćerka Jelena, unuke Aleksandra i Neda i zet Predrag. Pevačica će, kao i svake godine, i ovog leta na moru ugostiti mnoge kolege sa estrade.

"Čim Jelena obavi sve preglede koji se tiču trudnoće, idemo na more", kaže Neda, koja posle tri decenije ove godine planira da održi koncert u rodnom Imotskom.

"Ostaćemo tamo bar mesec dana, a ja ću po potrebi ići na nastupe. U Lepetanima ću proslaviti rođendan i planiram da napravim pravu feštu. Što se kolega tiče, moja vrata su im uvek otvorena. Mnogi svrate kada ih put nanese i ja im se uvek iskreno obradujem."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>