Region

Svet

Katarina Živković: Između mene i Baneta nema tajni!

Popularna pevačica Katarina Živković nedavno je proslavila dvadeset četvrti rođendan uz partnera Branislava – Baneta Jankovića.

Katarina Živković: Između mene i Baneta nema tajni!



Lepa dama je prvo sa najbližim prijateljima slavila na splavu, a narednog dana je sve drage ljude odvela na večeru u restoran "Kalemegdanska terasa". Gosti su uživali u odličnom izboru jela i pića, pa su se počastili laganim obrocima u kojima su dominirale salate, rižoto i morski plodovi, dok su u čast slavljenice nazdravljali šampanjcem i vinom. Atraktivna brineta tvrdi da je mnoge svoje već ostvarila, a da bi u budućnosti volela da napreduje u poslu, kupi stan, a potom vereniku, sa kojim planira da provede život, izgovori sudbonosno "da".

Osećate li da ste sada zrela devojka?

"Kad se setim sebe sa sedamnaest godina, kada sam počela da živim u Beogradu, i uporedim sa osobom koja sam danas, mogu da kažem da su to dve vrlo različite ličnosti. Mnogo toga se promenilo, ali je moja duša ostala ista. Naučila sam da razlikujem dobre i loše ljude, ali i da tačno znam šta je dobro, a šta ne za mene. Takve stvari ne znate kao tinejdžer, potrebno je iskustvo da biste ih shvatili."

Koliko je vaš verenik Branislav uticao na to da postanete mudriji?


"Nije mogao mnogo da utiče na to da sazrim jer to dolazi s godinama, ali mi je mnogo pomogao da shvatim neke bitne životne stvari. Bane je Beograđanin i bolje zna kako ljudi ovde funkcionišu, jer je mentalitet drugačiji nego kod nas na jugu Srbije. On je uvek tu za mene da mi u komunikaciji sa ljudima ukaže na mnoge stvari. Osim toga, veoma je snalažljiva osoba, pomaže mi u svemu i potpuno me razume. Volim s njim da popričam o svemu jer među nama nema nikakvih tajni", otkriva Kaća.

Autor: I.M.
Izvor: Hello
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>