Region

Svet

Javne ličnosti koje uskoro postaju roditelji: Kod koga će rode prvo sleteti? (Foto)

Mnoge ličnosti sa naše javne scene uskoro će se ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi - postaće roditelji. Na spisku onih koji će ove godine dobiti decu su popularni pevači, glumci, sportisti, TV voditelji...

Javne ličnosti koje uskoro postaju roditelji: Kod koga će rode prvo sleteti? (Foto)



U čarima očinstva uskoro će uživati srpski teniser Janko Tipsarević, čija je supruga Biljana u četvrtom mesecu trudnoće. Radosnu vest poznati sportista podelio je sa fanovima na Fejsbuku. Bivša voditeljka koja je nedavno postala modni dizajner i teniser venčali su se pre tri godine, a njihovu porodičnu sreću uskoro će uveličati i rođenje deteta.


Foto: Youtube / TechnologicVehicles

Dupla prinova očekuje se u porodici Đoleta Đoganija. Popularni denser će najpre postati deda, a nekoliko meseci kasnije i otac! Naime, njegova najstarija ćerka Silvija, iz braka sa Slađanom Delibašić, u sedmom je mesecu trudnoće. Đoganijeva supruga Vesna, sa kojom već ima sina Adrijana, u četvrtom je mesecu trudnoće. Buduća mama je otkrila da se super oseća, a pre nekoliko dana je sa suprugom snimila spot za novi singl.

Silvija Đogani i njen suprug Branislav trenutno se odmaraju na crnogorskom primorju, gde im društvo pravi Slađa Delibašić, njena mlađa ćerka Marinela i pevačicin dečko Vanja. Slađa ne krije oduševljenje što će uskoro dobiti unuče i što će poneti titulu najzgodnije bake na estradi.

"Takvi epiteti mi, naravno, laskaju, ali se osećam kao i pre 15 godina", kazala nam je Slađana Delibašić. "Kao da je vreme stalo, a deca su porasla. Silvija bi trebalo da se porodi krajem oktobra, još ne znaju pol deteta jer žele da to bude iznenađenje. Svi smo presrećni zbog prinove i sa nestrpljenjem čekamo taj trenutak."


Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Otac će uskoro postati i TV voditelj Ognjen Amidžić, čija je supruga, manekenka Danijela Dimitrovska u petom mesecu trudnoće. Par se uveliko priprema za dolazak naslednika na svet i nedavno su renovirali stan. Ognjen i Danijela upoznali su se 2009, a venčali prošle godine u maju.

U blagoslovenom stanju je i Danijela Buzurović sa Prve televizije. Voditeljka emisije "Ekskluziv", koja je udata za kolegu Stefana Buzurovića, trebalo bi da se porodi za dva i po meseca.

"Super podnosim trudnoću, a i vreme mi ide naruku, jer nije previše toplo", rekla je Danijela Buzurović. "Stefan i ja smo se upravo vratili sa hrvatskog primorja, gde smo bili na odmoru. Sada sam u Beogradu i nigde ne planiram da putujem do porođaja, koji se očekuje 4. oktobra. Rodiću dečaka, mada nam uopšte nije bitan pol deteta. Stefan i ja smo još pre nego što smo saznali da će biti sin, izabrali ime i za devojčicu i za dečaka, ali to nećemo otkrivati."


Foto: Alo/Masanori Jošida

Danijela i Stefan venčali su se u decembru, posle samo mesec dana zabavljanja, a ta vest je iznenadila čak i njihove kolege sa Prve televizije. Još jedno lice ove TV uskoro se dobiti dete. Reč je o voditeljki emisije "Tačno 1" Danijeli Pantić. Bivša voditeljka RTS-ove "Slagalice" izjavila je da je izuzetno srećna i da će detetu dati potpuno novi smisao njenom životu.

Pevačica Neda Ukraden postaće baka treći put. Njena ćerka Jelena, koja već ima bliznakinje Aleksandru i Nedu, ponovo je u blagoslovenom stanju. Vest o trudnoći buduća mama i Neda proslavile su nedavno sa prijateljicama u beogradskom restoranu.

Glumac Nikola Kojo i njegova supruga Aleksandra, koji imaju petogodišnju ćerku Anu, dobiće uskoro bliznakinje. Mama će uskoro postati i glumica Milena Marić, poznata po ulozi Line u seriji "Budva na pjenu od mora". Ona i njen suprug, politikolog Mladen Šubašić venčali su se nedavno, čim su saznali da će postati roditelji i sa nestrpljenjem čekaju trenutak rođenja deteta.

Deda će za nekoliko meseci postati pevač Šaban Šaulić. Njegova starija ćerka Sanela i bivši fudbaler Zoran Bata Mirković očekuju rođenje prvog zajedničkog deteta.
Par se bez ikakve pompe venčao u maju, u prisustvu porodice i kumova. Sanela iz braka sa fudbalerom Ivanom Adžićem ima 15-godišnjeg sina Luku.

Unuku će se uskoro obradovati i Džej Ramadanovski, koji će prvi put postati deda. Njegova ćerka Ana i mladi pevač Adil Maksutović dugogodišnju ljubav krunisaće za nekoliko meseci rođenjem deteta.

Autor: B.B.
Izvor/Foto Naslovna: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>