Region

Svet

Goga Sekulić saznala da je Igor Ramović bolestan sedam dana posle svadbe

Iznenadna smrt supruga Goge Sekulić, Igora Ramovića (41) šokirala je estradnu javnost, tim pre što se folk pevačica udala za njega pre samo dva meseca, a od tada nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo da dođe do tragičnog kraja.

Goga Sekulić saznala da je Igor Ramović bolestan sedam dana posle svadbe



Prema raspoloživim informacijama, Ramović je preminuo od raka pankreasa a Igor i njegova lepša polovina su za opaku bolest sa kojom se on borio saznali samo nedelju dana nakon njihovog najlepšeg dana u životu - svadbe. Prva dijagnoza koja mu je u Beogradu postavljena bila je rak debelog creva, sa čim ni jedno ni drugo nisu hteli da se pomire, već su doneli odluku da se u nemačkom gradu Hajdelbergu, u najboljoj klinici na svetu, Igor podvrgne daljem lečenju. Za prvu fazu bilo je potrebno 20.000 evra, gde je i ustanovljen karcinom pankreasa.

Sahrana Igora Ramovića u petak na Orlovači
Da bi se izvukao, predstojala mu je transplantacija pankreasa, a ta operacija bi koštala vrtoglavih 700.000 evra. Međutim, porodicama Ramović i Sekulić jedino je bilo važno da se izbore sa tom opakom bolešću i pobede je. Nažalost, nisu uspeli.

Gogine kolege nisu skrivale tugu, mnogi nisu uspeli da stupe u kontakt s njom juče pošto je zbog šoka isključila telefone.

"Niko ne želi da se pomiri s takvim stvarima. Dok su ljudi živi, oni se bore. I nadaju se. Goga se nadala da će se sve na kraju dobro završiti i želela je da veruje da će se sa tim izboriti", rekla je Jovana Tipšin, koja je, kako kaže, znala da je Igor u bolnici u Nemačkoj, ali nije znala da mu je život ugrožen. Za šokantnu vest, saznala je iz novina.

Goga Sekulić u crnini: Došla sam da sahranim svog Igora! (Foto)
"Znam da je Igor bio u bolnici u Nemačkoj, ali nisam znala da se radilo o tako ozbiljnoj i opakoj bolesti, koja je, nažalost, imala fatalan epilog. Goga mi je prošle nedelje poslala SMS poruku u kojoj mi se izvinila što ne može da prisustvuje mojoj promociji albuma i napisala mi da joj je muž bolestan. Ipak, šokirala me je vest u novinama da je Igor preminuo. Bila je to velika ljubav. Njihova svadba je bila kao bajka, imali su velike planove, proširenje porodice, putovanja... Sada je sve to prekinuto i iskreno žalim zbog svega. Zbog Goge na prvom mestu, a i zbog toga što je jedan mladi život ugašen", rekla je Jovana Tipšin.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>