Region

Svet

Saška Karan i Nenad Aleksić Sha nastavljaju sukob i van Farme 2013: Pevačica pokazala reperu srednji prst! (Video)

Saška Karan je, iznervirana što je Sha naziva lažovom, umesto da mu odgovori rečima, pokazala reperu srednji prst i rekla mu da je ološ.

Saška Karan i Nenad Aleksić Sha nastavljaju sukob i van Farme 2013: Pevačica pokazala reperu srednji prst! (Video)



U emisiji "Narod pita" gosti su bili Saška Karan i reper Nenad Aleksić Sha, koji su se na imanju u Lisovićima često svađali.Njih dvoje izgleda nisu mogli da svoje sukobe ostave iza sebe, na "Farmi", već su svađu nastavili i u studiju.

Celo veče su se "peckali", da bi u jednom trenutku, dok je pevačica pokušavala da opravda svoje ponašanje u rijalitiju jednoj gledateljki Sha dobacio da je ona lažov. Nastala je nova svađa i njih dvoje su razmenili teške reči.

"Ti si đubre", rekla je Saška u odgovor na reperove komentare i dodala da je čula kako on ima telohranitelje, te da ne može gradom da šeta sam.

"Ja imam telohranitelje?!", zbunjeno je odgovorio Sha na ovakvu neočekivanu izjavu.

"Da, ti si loš i pokazao si da si jedan ološ", nastavila je Saška.

Vidno iznervirana, Saška nije više mogla da izrazi svoje emocije rečima, već je reperu pokazala srednji prst i dodala da je on taj koji je nekulturan, a tu izjavu je možda malo pokvario upravo ovaj gest pevačice.



Kratke svađe su se provlačile kroz celu emisiju, a u jednom trenutku Saška je zapretila reperu da će do kraja emisije "dobiti štiklu". Nova sezona popularnog rijalitija Farma 5, a po svemu sudeći i nove svađe koje su uobičajene za ovaj šou nas očekuju već u septembru. U međuvremenu, pogledajte sukob Sha i Saške Karan u studiju.



Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>