Region

Svet

Nenad Aleksić Sha: Imao sam seks na vrhu solitera!

Neposredno po izlasku sa "Farme", reper je pričao o svojim seksualnim iskustvima i tom prilikom otkrio da je imao seks na vrhu solitera i dodao da je bio vrhunski.

Nenad Aleksić Sha: Imao sam seks na vrhu solitera!



"Nisam tip koji voli da vodi ljubav po nekim štekovima, ja to volim da radim u krevetu sa osobom koja mi je draga, ali ajde da kažem da sam imao seks na vrhu solitera. Bilo je leto i bilo je vrhunski, na vrhu je uvek vrhunski", ispričao nam je Ša, koji se tokom rijalitija više puta žalio kako se ne samozadovoljava, a otkrio nam je da to ni sada ne praktikuje.

Nenada Aleksića Sha sačekala devojka u studiju: Darija je prava žena za mene! (Video)
"S obzirom na to da imam devojku, nemam potrebu za samozadovoljavanjem. Za tri i po meseca na farmi, moram da priznam, nisam nijednom onanisao i nije mi bilo dobro. Nisam tamo mogao, bilo bi mi nekako neprijatno da to radim na mestu kao što je farma jer sam uvek bio nekako na oprezu kad se tuširam, da tamo ne postoje tamo kamere ili, recimo, u WC-u, gde je to bilo jako ružno, odvratno. Nije stvarno mesto za takve stvari, tako da sam se trudio da to ne radim", kaže Aleksić, koji nije krio svoju omiljenu pozu.

"Omiljena poza mi je mama-tata", bez premišljanja je odgovorio Nenad, a na pitanje kakva je to poza, reper je rekao:

"Pa to je klasična poza. Ima više poza koje gotivim, ali ne volim da izvodim kerefeke. To je standardna poza koja mi najviše prija", objasnio je Aleksić, a na pitanje da li voli da bude dominantan u seksu, odgovorio je:

"Nije mi bitna dominacija u seksu, bitno mi je da uživamo i devojka i ja. To mi je bitno, a sad ko je dominantniji, to me stvarno ne zanima, bitno mi je da bude dobro ", kaže reper, koji je na farmi izdržao najduže bez seksa u životu.

"Od trenutka kada sam prvi put vodio ljubav, najduži period bez seksa je bio ovaj na farmi. Mogu reći da nije prijatno", izjavio je Sha, a onda objasnio i zašto podržava seks za jednu noć.

"Podržavam seks za jednu noć, sve je za ljude. To je normalna stvar, nemam ništa protiv i smatram da su i devojke i muškarci koji to upražnjavaju sasvim OK", kaže reper, koji je otkrio i kakav tip devojke voli.

"Da je pametna, vredna i da ume da kuva", nabraja poželjne kvalitete Sha.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>