Region

Svet

PREMIJERA: Jelena Rozga - Obožavam! Nova pesma za letnji provod! (Video)

Nakon spektakularnog nastupa na Splitskom festivalu Jelena Rozga priredila je svojim obožavaocima još jedno iznenađenje! Radi se o novoj pesmi "Obožavam".

PREMIJERA: Jelena Rozga - Obožavam! Nova pesma za letnji provod! (Video)



Besprekornoj liniji Jelene Rozge nimalo ne smetaju tople krofne na koje se, u poslednje vreme, prema sopstvenom priznanju, navukla. Upravo o njima, ali i o bureku peva u svojoj najnovijoj pesmi "Obožavam".

Autorski par Huljić s Borisom Đurđevićem napravili su još jedan veseli letnji hit u kojem će se mnogi mladi prepoznati.

Jelena Rozga nastupila u Bašti kod Juge: Poznati uživali u prelepom ambijentu (Foto)
"Pesma je namenjena mladima koji, vraćajući se iz noćnog provoda u ranim jutarnjim satima, idu na burek i tople krofne. I ja sam jedna od onih čiji je to omiljeni običaj. Ipak, verujem da će se ova pesma svideti i najmlađima, mojim vernim obožavaocima, a i oni stariji bi lako mogli uz nju zaplesati", rekla je Jelena.

Osim zadovoljstva zbog svog novog hita, Jelena je zadovoljna i svojim nastupom u show programu Splitskog festivala. Njen polusatni performans nikoga nije ostavio ravnodušnim, a Jelena se dokazala i jednako dobrom igračicom. Odlična koreografija i odevne kreacije za koje je bila zadužena dizajnerka Anamarija Asanović, te hitovi kojima je obeležila prošlu uspešnu godinu dovoljan su razlog da je Jelenino leto ispunjeno koncertima.

Na nedavno održanom CMC festivalu Jelena Rozga primila je i posebno priznanje za najpopularnijeg izvođača u 2012. godini.

Pesmu premijerno poslušajte na našem portalu.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>