Region

Svet

Seksi Milica Pavlović u bikiniju pokazala guzu! (Foto)

Popularna Milica Pavlović opravdava ne samo na sceni, već i u drugim prilikama. Jedna od tih je sunčanje i kupanje na bazenu, gde je zgodna pevačica našla predah od brojnih poslovnih obaveza.

Seksi Milica Pavlović u bikiniju pokazala guzu! (Foto)



Kako pored mnogobrojnih nastupa ima malo vremena da se posveti sebi, Pavlovićeva je ugrabila priliku i odmarala se u ekskluzivnom ambijentu uz bazen, gde ju je paparaco i uslikao. Pored uživanja na suncu, Milica nije propustila ni priliku za opuštanje uz bezalkoholne koktele.



Kada se vrckava Leskovčanka na bazenu pojavila u žutoj suknjici, svi prisutni uživali su u pogledu na "prvu Grandovu guzu", a ona se ležerno uz koktel opustila na ležaljkama.

Na sreću prisutnih muškaraca, mlada zvezda "Granda" je ubrzo ostala samo u kupaćem kostimu koji joj je, kako fotografije pokazuju, odlično stajao.



Pevačica se kupala, sunčala, ispijala osvežavajuća pića i pokazala da pored toga što dobro peva, odlično i izgleda. Izgleda da se svakodnevno trošenje kalorija, kako u teretani, tako i na nastupima u njenom slučaju isplatilo, te može da se pohvali odličnom figurom.

Pošto je zauzeta nastupima pa su joj svi vikendi do oktobra popunjeni, verujemo da će Milica Pavlović ipak naći vremena da se posveti sebi i uživa u ovom letu.



Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Miloš Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>