Region

Svet

Region

Mima Karadžić se provodi u društvu manekenki! (Foto)

Mima trenutno boravi u Crnoj Gori zbog snimanja treće sezone serije "Budva na pjenu od mora", a slobodno vreme koristi da uživa na primorju uz devojke i vino.

Mima Karadžić se provodi u društvu manekenki! (Foto)



Crnogorski glumac i večiti neženja Milutin Mima Karadžić provodi se svakodnevno na plažama i po klubovima Crne Gore sa manekenkama. Iako Mima važi za velikog šarmera, nikada nije potencirao svoje zavodničke sposobnosti, kao ni devojke sa kojima je bio u vezi. Ovaj put, na Fejsbuku manekenke Sandre Vasić osvanule su fotografije na kojima Mima i te kako uživa.



Mima trenutno boravi u Crnoj Gori zbog snimanja treće sezone serije "Budva na pjenu od mora", a slobodno vreme koristi da maksimalno uživa na crnogorskom primorju uz devojke i vino. Jedan od najboljih glumaca na našim prostorima je uvek bio džentlmen, te nikada nije potencirao u medijima sa kojom devojkom se zabavlja, iako su ga dovodili u vezu sa mnogim srpskim lepoticama.



Da li su ove manekenke osveženja u najpopularnijoj crnogorskoj seriji koja od jeseni počinje da se emituje, ostaje da vidimo u narednom periodu. Podsetimo, Milena Dravić dobila je malu, ali veoma značajnu ulogu u ovom projektu.

Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>