Region

Svet

Dunja Ilić: Bila sam žrtva, a sad ću biti ona što se poslednja smeje!

Pevačica Dunja Ilić objavila je premijerno spot za pesmu "Vrištaću", a sada otkriva i nekoliko detalja iz privatnog života.

Dunja Ilić: Bila sam žrtva, a sad ću biti ona što se poslednja smeje!



Šta se dešava na ljubavnom planu?
 
"Hmm... Pa kod mene se na ljubavnom planu uvek odvija neka latinoamerička sapunica. Prethodnih epizoda sam bila žrtva, a narednih planiram da budem ona što se zlobno smeje na početku špice. Već sam na dobrom putu. Sve svoje emocije pretočila sam u nove pesme, tako da sam trenutno po pitanju ljubavi malo hladna."

Koliko si i danas vezana za Sarajevo?
 
"Gotovo da živim na relaciji Beograd-Sarajevo. I još uvek sam nenormalno vezana za Sarajevo. Ne znam šta da ti odgovorim na pitanje zašto. Ja sam u tom gradu doživela svoje najveće poraze i svoje najveće pobede. Za samo osam meseci sam odrasla. Sarajevo zaista ima neku čudnu moć", kaže Dunja Ilić.
 
Pošto si prilikom ranijeg razgovora pominjala da želiš da se ponoviš besnim dvotočkašem jer si postala veliki zaljubljenik u motocikle, otkrij nam da li se tu nešto promenilo!
 
"Nisam još uvek, ali planiram da već ovog leta ispunim sebi tu želju."
 
Na novom albumu imaš nekoliko pesama koje su urađene poput komercijalnih narodnih pesama. Da li si takve pesme snimila jer lakše prolaze kod publike ili si htela da se dokažeš i na tom polju?
 
Premijerno! Novi spot i pesma Dunje Ilić - Vrištaću! (Video)
"Jednostavno, krenula sam da izlazim malo više i shvatila sam da meni lično u klubu, kafani ili na splavu prija da čujem taj narodnjački zvuk. Odlučila sam da priuštim sebi ono što mi prija, ali i da budem iskrena prema svojoj publici. Naime, ja sam na sceni četiri godine i to deluje jako malo vremena, ali kada sam stupila imala sam 17 godina, a sada imam 22. Mislim da je novi album dosta zreliji. Neki još uvek očekuju "šeficu", ali kada bih sada uradila tako nešto ne bih bila iskrena ni prema sebi ni prema svojoj publici."

Bila si gruba u prozivkama u noći kada se odlučivalo ko će biti pobednik četvrte sezone Farme. Tačnije, podržala si Memu, a na račun Stanije si iznela niz uvreda. Da li su za te uvrede povod bili neki neraščišćeni računi od ranije?
 
"Mnogi anonimni ljudi su "prozivali" farmere tokom finala na društvenim mrežama. Moj problem je što ja ponekada zaboravim da sam javna ličnost i da se moje izjave prenose. Nemam ništa naročito protiv Stanije, pogotovo nakon poslednjih emisija u kojima je gostovala. Ranije nismo imale nikakav sukob, to je bilo prosto moje vatreno navijanje u tom trenutku."

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>