Region

Svet

X Faktor Srbija: Seka Aleksić, Severina, Dino Merlin i Sergej Trifunović u žiriju!

Članovi žirija jednog od najgledanijih šou-programa na svetu "X Faktora" koji će se prikazivati u Srbiji biće Seka Aleksić, Sergej Trifunović, Dino Merlin i Severina!

X Faktor Srbija: Seka Aleksić, Severina, Dino Merlin i Sergej Trifunović u žiriju!



Naime, Seka Aleksić će braniti boje "folkera", Sergej je tu da svojim oštrim jezikom doprinese atmosferi, a Dino i Severina će podići gledanost u regionu. Dogovor sa Severinom je postignut, dok su pregovori sa Sekom, Dinom i Sergejem u završnoj fazi, saznaje "Informer".

X Faktor Srbija: Rijana ili Bijonse stižu u Beograd na finale! (Foto)
"Posle odustajanja Gorana Bregovića, koji se opravdao brojnim zakazanim koncertima po svetu i ogromne sume za honorar koju je tražio menadžment Zdravka Čolića, Željko Mitrović okrenuo se Sergeju Trifunoviću, koji bi trebalo da bude srpska verzija Sajmona Kauela. Njegov "nadrndani stav" se potpuno uklapa u koncepciju ovog programa", izjavio je pouzdani izvor.

Budući da je šou zamišljen da bude regionalan, "Pink" je započeo pregovore sa Dinom i Severinom. U menadžmentu Merlina navode da pevač neće biti član žirija, budući da ima obaveze oko novog albuma. Ipak, izvori tvrde da je u pitanju cena koju pevač traži za ulazak. S obzirom da će u programu biti i narodnjaka, producenti su pozvali Seku, koja je pravi predstavnik i verno će braniti boje "folkera". Kao poslednji član, navodi se Severina, koja će svojom popularnošću doprineti gledanosti programa.

Podsetimo, X Faktor Srbija počinje sa prikazivanjem od oktobra na TV “Pink”.  Bregović je za učešće producentima tražio 100.000 evra, a Zdravko Čolić 200.000.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>