Region

Svet

Farma 2013 Narod pita: Goca Božinovska otkrila Stanijine tajne! Starleta ipak abortirala?! (Video)

Pevačica Goca Božinovska gostovala je u emisiji "Narod pita" i otkrila tajne Stanije Dobrojević.

Farma 2013 Narod pita: Goca Božinovska otkrila Stanijine tajne! Starleta ipak abortirala?! (Video)Naime, Goca je objasnila kako je Stanija bila u vezi sa dečkom koji se druži sa njenim sinom, a da ju je upravo iz tog razloga favorizovala na početku rijalitija. Međutim, Gocino mišljenje promenilo se kada je Stanija ušla u vezu sa Filipom.

"Kada je krevet počeo da se ljulja i kada smo morali da joj donosimo "Klometol", lek protiv povraćanja i mučnine, nije mi bilo jasno šta se tu dešava", ispričala je Goca i dodala da joj je posebno bilo zbunjujuće što je Stanija zajedno sa njom pozdravljala svog bivšeg dečka i izjavljivala kako bi volela da ga vidi makar na kratko i da bi joj odgovaralo kada bi on samo prišao do kapije.

Što se "Klometola" tiče, Goca je objasnila kako je Stanija imala problema sa "virusom" koji je i sama pevačica preležala, kako kaže, tri puta. Verovatno misleći na tri porođaja koja je imala. Sa druge strane, Stanija je nedavno gostujući u istoj emisiji poručila Goci Božinovskoj da joj se "skine sa grbače" i otkrije sve što zna o njoj.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>