Region

Svet

Saška Karan uzvraća Eri Ojdaniću: On je kvarni i matori perverznjak!

Iako je Farma zvanično završena, ne stišavaju se strasti među bivšim stanovnicima imanja u Lisoviću, pa nastavljaju da pljušte prozivke, optužbe i uvrede.

Saška Karan uzvraća Eri Ojdaniću: On je kvarni i matori perverznjak!



Tako je Era Ojdanić izneo sočne detalje s imanja, ali i ocrnio Sašku Karan. Međutim, ni ona mu ne ostaje dužna.

"On je stvarno poludeo, više ne zna šta lupeta. Šta drugo mogu nego da mu se smejem?! Hteo je po svaku cenu da me izbaci iz Farme jer me je doživljavao kao konkurenciju. Provocirao me je na sve moguće načine. Uopšte nije prikazano da me je polio hladnom vodom dok sam spavala i zbog toga sam zaradila žestoku upalu sinusa, upalu pluća i svašta još. Nekoliko puta je hteo da me oplete u emisijama posle Farme, ali su ga prekidali. Eri je važnije da mene ocrni nego ‘leba da jede. Ali, bolje mu je da ćuti. On je kvarni, matori perverznjak! Ako me ne ostavi na miru, udariću ga najniže moguće, da neće znati šta ga snašlo", poručuje kolegi Saška Karan.

Da nećete da ga tužite, kao što ćete tužiti Bebi Dol?

"Ko zna, mada imam preča posla nego da se tužakam. Ali, ako Era hoće rat, imaće ga! A što se tiče Bebi Dol… Pa, pozdravile smo se kad smo se srele na jednom snimanju. Na Farmi sam joj oprostila što me je posekla zarđalim skalpelom, šta sam drugo mogla. Ali, kad sam izašla, videla sam i čula mnogo toga što mi se nije svidelo. Kad sam se vratila sa četiri kopče na prstu, ona je iza mojih leđa pričala kako je nerviram jer vrckam ispred nje. To me je strašno iziritiralo, povredilo i iznerviralo. A da ne pričam o tome da povređeni prst uopšte ne osećam i da moja ozleda nije naivna. Moram hitno kod mikrohirurga, da vidim šta ću. Samo malo da se saberem, pa ću videti hoću li Bebi tužiti."

Kako će se učešće u Fami odraziti na vašu karijeru?


"Od kada sam izašla dobijam brojne pozive za gostovanja. Koliko ću znati da iskoristim ovu popularnost, videćemo, to je stvar moje sposobnosti. Neću biti bahata i neskromna poput mnogih kolega kojima slava udari u glavu. Godinama sam bila prigušena i zagušena u medijima, a sad se to menja. Sem toga, pravo je čudo kako sam na imanju ostala do samog kraja. Jer, iza mene ne stoji niko – ni moćna diskografska kuća, ni politička stranka, ni ljubavnici ili moćni sponzori."

Dugo ste pričali da ste žrtve politike i da vas zbog toga nije bilo u javnosti?


"Pričala sam, pa sam pregorela. Sad me baš briga za sve što je bilo ranije. U Srbiji je veza s politikom i političarima mač sa dve oštrice. Nijednoj stranci ne pripadam, a pevaću svakom ko mi bude platio. U životu i karijeri sam imala mnogo sreće. Uspela sam zakačim lepo parče medenog estradnog kolača. Kao mlada pevačica iskoristila sam svojih pet minuta slave. Sa samo 25 godina kupila sam nov dvosoban stan na Novom Beogradu. Mogla sam sebi da priuštim sve – parfeme, putovanja, bunde, nakit. O tome mladi danas mogu samo da sanjaju."

“I danas sam zahvalna Saši Popoviću koji mi je ponudio svoju pesmu "Daću, daću, nego šta ću". Verovala sam mu i nisam pogrešila, jer je on uvek bio u pravu. Hiljadu puta sam ga blagosiljala. Eto, ta pesma i danas je aktuelna. Teško da će neka od ovih pesama koje se danas snimaju uspeti da nadživi ovaj hit. Volela bih da mi Saša Popović opet napiše neku pesmu. Mislim da je vreme da uradim nešto novo. Prošlo je sedam-osam godina od kada sam snimila poslednji album “Lepa kao greh”, kaže Saška Karan.

Autor: M.P.
Izvor: Vesti Online
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>