Svet

Region

Dženifer Lopez: Zbog karijere sam bila beskućnik!

Zanosna latino diva Dženifer Lopez u intervjuu za magazin "W" otkriva da je zbog plesa odustala od koledža, kako se posvađala sa majkom, a onda i pobegla od kuće, dok je cenu ostvarenja svog sna platila spavanjem na kauču u plesnom studiju.

Dženifer Lopez: Zbog karijere sam bila beskućnik!Sada je jedna od najuspešnijih i najbogatijih pevačica, ali nije uvek bilo tako. Naime, Džej Lo je primer kako ostvarenje sna može da bude i te kako trnovito.

"Bila sam beskućnik zbog karijere. Mama i ja smo vrlo tvrdoglave. Nisam htela da idem na koledž, već sam htela da igram i da se bavim muzikom", rekla je Lopezova, koja je svoju karijeru počela u televizijskom šou "In Living Color".

Latina kaže i da joj je dugo trebalo da se navikne na holivudski stil života.

"Nisam volela Los Anđeles, a sada mi je prirastao za srce, ali on mi ne daje snagu kakvu mi je pružao Bronks", rekla je ona.

Podsećanja radi, Džej Lo važi za jednu od najuticajnijih hispano izvođačica u SAD. Pored toga što je snimila više od 30 filmova i osam muzičkih albuma, ona je i modni dizajner i televizijski producent.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>