Region

Svet

Bane Janković: Ja samo vozim i ćutim! (Video)

Katarina Živković donela je odluku da promeni stil oblačenja, a društvo u butiku joj je pravio Bane Janković koji nije imao uticaja na konačnu odluku pevačice.

Bane Janković: Ja samo vozim i ćutim! (Video)Folk pevačica je izjavila da će za stajling na nastupima slušati savete koje joj daju stručna lica,  kao i da više ništa u vezi sa svojim izgledom ne želi da prepusti slučaju.

"Osećam se kao princeza u novim modelima. Obožavam glamurozne modele, kao i crvenu boju", kaže Kaća dodajući da će svoj stil bazirati na izazovnim, maksi haljinama.

"Kada je reč o stajlingu, volim da čujem pohvale, ali i kritike. Ipak, prilikom odabira garderobe, moja reč je poslednja", rekla je pevačica.

Bane Janković bio je prisutan u butiku prilikom odabira haljina, ali na insistiranje novinarke da kaže nešto o Kaćinom izgledu, kratko je odgovorio:

"Ja sam samo vozač, dovezao sam Kaću do butika… Ne smem da komentarišem Kaćin izbor odeće. Ako insistirate, reći ću samo da zgodnoj devojci sve lepo stoji", našalio se Bane.Autor: I.M.
Izvor: Hello
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>