Region

Svet

Farma 5: Navala poznatih ličnosti, i takmičari iz Velikog Brata hoće u Lisoviće!

Nova sezona rijalitija Farma 5 svakodnevna je tema domaćih medija. Iako ni prethodnu sezonu još nismo ostavili za sobom, već se na sva vrata priča o navodno poznatim učesnicima i velikim očekivanjima rijalitija.

Farma 5: Navala poznatih ličnosti, i takmičari iz Velikog Brata hoće u Lisoviće!



Mnoge poznate i manje poznate ličnosti "lome" se da uđu na Farmu 5. Mediji licitiraju sa još imena. Navodno i ovi iz Velikog Brata hoće na Farmu.

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović forsira novu sezonu rijalitija, koji je oborio sve rekorde gledanosti, a mnoge ličnosti žele da budu farmeri, odnosno privremeni stanovnici imanja u Lisoviću i potencijalni dobitnici nagrade od 50.000 evra.

Farma 5: Učesnici već otkriveni! Saznajte ko su svi novi farmeri! (Foto)
Kako je juče objavio naš portal, na Wikipediji je već otkriveno da će na Farmu, između ostalih, ući nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić, voditeljka Svetlana Koprivica poznatija kao Mis Svetlana, folk pevačica Nada Topčagić, pevači Relja Popović iz Elitinih Odreda, Milica Popović, starleta Soraja Vučelić, Milić Vukašinović, Zorica Brunclik, Ekrem i Igbala Jevrić...

U jučerašnjem izdanju "Naših novina" nastavljen je spisak učesnika, pa su ovoj listi pridodali i nekadašnju članicu grupe Models, Anastasiju Buđić, potom glumicu i rediteljku Jelenu Golubović, poznatu po tome što nema dlake na jeziku, atraktivnu Katarinu Grujić, pevača iz Grand produkcije Slobodana Đurkovića...

Prema istom izvoru, navodno je i troje učesnika Velikog Brata željno da se dokopa Farme. Reč je o braći blizancima Žarku - pobedniku Velikog Brata 2013 i Željku Stojanoviću, kao i hrvatskoj starleti Avi Karabatić.

"Većina javnih ličnosti koja je pozvana na razgovor, bila je spremna na sve samo da bi se na neko vreme skućila u rijalitiju. Biće ovo žestoka borba... Mada se prethodna Farma tek završila, sigurnoj smo da će tek naredna sezona biti najšokantnija", kaže za ovaj list neimenovani izvor iz produkcije Farme.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>