x
Region
Farma 5: Navala poznatih ličnosti, i takmičari iz Velikog Brata hoće u Lisoviće!
12. jul 2013. 11:04
Nova sezona rijalitija Farma 5 svakodnevna je tema domaćih medija. Iako ni prethodnu sezonu još nismo ostavili za sobom, već se na sva vrata priča o navodno poznatim učesnicima i velikim očekivanjima rijalitija.


Mnoge poznate i manje poznate ličnosti "lome" se da uđu na Farmu 5. Mediji licitiraju sa još imena. Navodno i ovi iz Velikog Brata hoće na Farmu.

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović forsira novu sezonu rijalitija, koji je oborio sve rekorde gledanosti, a mnoge ličnosti žele da budu farmeri, odnosno privremeni stanovnici imanja u Lisoviću i potencijalni dobitnici nagrade od 50.000 evra.

Farma 5: Učesnici već otkriveni! Saznajte ko su svi novi farmeri! (Foto)
Kako je juče objavio naš portal, na Wikipediji je već otkriveno da će na Farmu, između ostalih, ući nekadašnja "loto devojka" Suzana Mančić, voditeljka Svetlana Koprivica poznatija kao Mis Svetlana, folk pevačica Nada Topčagić, pevači Relja Popović iz Elitinih Odreda, Milica Popović, starleta Soraja Vučelić, Milić Vukašinović, Zorica Brunclik, Ekrem i Igbala Jevrić...

U jučerašnjem izdanju "Naših novina" nastavljen je spisak učesnika, pa su ovoj listi pridodali i nekadašnju članicu grupe Models, Anastasiju Buđić, potom glumicu i rediteljku Jelenu Golubović, poznatu po tome što nema dlake na jeziku, atraktivnu Katarinu Grujić, pevača iz Grand produkcije Slobodana Đurkovića...

Prema istom izvoru, navodno je i troje učesnika Velikog Brata željno da se dokopa Farme. Reč je o braći blizancima Žarku - pobedniku Velikog Brata 2013 i Željku Stojanoviću, kao i hrvatskoj starleti Avi Karabatić.

"Većina javnih ličnosti koja je pozvana na razgovor, bila je spremna na sve samo da bi se na neko vreme skućila u rijalitiju. Biće ovo žestoka borba... Mada se prethodna Farma tek završila, sigurnoj smo da će tek naredna sezona biti najšokantnija", kaže za ovaj list neimenovani izvor iz produkcije Farme.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Facebook

   
| More    
Ljuba Pantović, fitnes instruktorka, kik-boks šampionka i učesnica rijalitija Farma, posle kraha u privatnom životu ne krije da je ispunjena i da se udaje za biznismena Mirka Perića, koji živi u Švedskoj.
4. jul 2014. 18:14
Nakon Jelene Golubović kojoj tekođe nisu isplatili glavnu nagradu od 50.000 evra, a ni honorar, tužbu protiv relevizije "Pink" podneo je i bosanski slikar Sulejman Memo Haljevac, kome takođe nisu isplatili nagradu od "Farme četiri".
4. maj 2014. 12:39
Rijaliti Farma uvek se sa znatiželjom iščekuje, a iako je prošlo nepunih mesec dana kako je završena poslednja sezona, već se spekuliše kad će krenuti nova. Ipak, na razočarenje mnogih, to se po svemu sudeći neće desiti pre septembra.
27. januar 2014. 16:12
Farma 5 još uvek je jedna od glavnih tema, a učesnici Ivan Marinković i Suzana Perović odlučili su da krunišu svoje prijateljstvo duetom koji će snimiti.
7. januar 2014. 19:01
Voditelj  Vlada Stanojević je u svom studiju ugostio četiri učesnika Farme 5, a među njima se našla i pevačica Jelena Jovanović koja je svoje učešće obeležila vezom sa Edinom i skandalom sa Marijanom Leontijević.
6. januar 2014. 18:25
Danas učesnici Farme 5 Jelena Jovanović, Slobodan Đurković, Romana Panić i Marko Vukotić odgovaraju na pitanja gledalaca u emisiji uživo "Narod pita", a pevačica Romana dobila je kompliment od jedne prosvetne radnice koja se javila.
6. januar 2014. 17:50
Jelena Jovanović i Edin Škorić svojom romansom obeležili su rijaliti Farma, a u svojoj ljubavi uživaju i sada, te time demantuju sve one "zle jezike" koji su tvrdili da je njihova veza samo taktika za što duži ostanak na imanju.
5. januar 2014. 14:33
Ivan Marinković, superfinalista rijalitija Farma, posle izlaska sa imanja i četiri meseca izolacije, još uvek nije uspeo da vidi svoju ćerku Lenu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan.
5. januar 2014. 14:05
Katarina Grujić ostala je do samog kraja rijalitija Farma 5 kao jedan od učesnika, a posle brojnih poruka podrške koje je dobila na društvenim mrežama, odlučila je da se zahvali svojim fanovima.
4. januar 2014. 22:05
Rediteljka Jelena Golubović izašla je kao pobednik sa Farme 5, ali svakako i kao lik koji je u ovoj sezoni ostavio gledaocima najviše scena za pamćenje, među kojima je i pokazivanje grudi za stolom u trpezariji.
4. januar 2014. 12:23

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus