Region

Svet

Katarina Živković promenila stajling: Osećam se kao princeza (Foto)

Katarina Živković donela je odluku da promeni stil oblačenja, a u tome joj pomaže kreatorka Marija Šabić sa kojom je pre nekoliko dana počela saradnju.

Katarina Živković promenila stajling: Osećam se kao princeza (Foto)Folk pevačica otkrila je u emisiji "Glamur" da će za pojavljivanje na nastupima pomno slušati savete stručnjaka, kao i da više ništa u vezi sa stajlingom ne želi prepustiti slučaju.

"Osećam se kao princeza u novim modelima. Obožavam glamurozne modele, kao i crvenu boju", kaže Katarina dodajući da će svoj stil bazirati na izazovnim, maksi haljinama."Kada je reč o stajlingu, volim da čujem pohvale ali i kritike. Ipak, prilikom odabira garderobe, moja reč je poslednja", rekla je pevačica.

Bane Janković bio je prisutan u butiku prilikom odabrira haljina, a na insistiranje novinarke da kaže nešto o Kaćinom izgledu, kratko je odgovorio: "Ja sam samo vozač, dovezao sam Kaću do butika… Ne smem da komentarišem Kaćin izbor odeće. Ako insistirate, reći ću samo da zgodnoj devojci sve lepo stoji".

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Screenshot

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>