Region

Svet

Saška Karan ljuta na produkciju Farme: Gde je mojih 10.000 dinara?!

Saška Karan ogorčena je na produkciju rijalitija Farma jer joj nisu uručeni pokloni sponzora, kao ostalim farmerima. Iako je pevačici obećano da će dobiti putovanje u Veneciju i vaučer u iznosu od 10.000 dinara, na finalnoj večeri to se nije dogodilo, a Karanovoj nije jasno iz kog razloga.

Saška Karan ljuta na produkciju Farme: Gde je mojih 10.000 dinara?!



"Ja ne znam razlog zašto još uvek nisam dobila poklone sponzora. Svi učesnici su dobili, ja nisam, trebalo je da mi uruče na finalnoj večeri, pa je Aleksandra rekla da će se pobrinuti za to u emisiji "Narod pita", ali još uvek niko ne pominje moje nagrade. Kada pitam šta se dešava, niko ništa ne zna ili kažu da će se rešiti. Zaista ne znam razlog zašto mi još uvek nisu uručili vaučere", rekla je razočarana Saška.

U emisiji "Narod pita", gde je pevačica bila gost, kako kaže, pitala je i Ognjena za svoje nagrade, ali ni on nije upućen u to šta se dešava.
Iz produkcije Televizije "Pink" su saopštili da će Saška svakako dobiti svoje nagrade.

"Bilo je 24 takmičara, a 23 nagrade, i zaverom produkcije je odlučeno da se baš Saški ne dodeli. Šalim se, naravno. I Saška je dobitnik nagrade od 10.000 dinara i putovanja u Veneciju. To je rešeno onog trenutka kada je kontaktirala sa našom organizatorkom", saopšteno je iz pres službe RTV "Pink".

Autor: M.P:
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>