Region

Svet

Stanija Dobrojević i Memo o Avi Karabatić: Ušla je u Velikog brata samo zbog seksa! (Video)

Finalne večeri "Farme", pred sam izlazak iz rijalitija, Stanija Dobrojević, Ognjen Amidžić i pobednik Memo razgovarali su o tome ko bi sledeći mogao ući na imanje i kako bi to izgledalo u kombinaciji sa Ekremom.

Stanija Dobrojević i Memo o Avi Karabatić: Ušla je u Velikog brata samo zbog seksa! (Video)



Slikar i pobednik četvrtog serijala Farme je odmah našao priliku da oplete po hrvatskoj starleti Avi Karavbatić i to na najružniji način, dok je njena koleginica po "Plejboju" Stanija ponavljala da je Karabatićeva luda devojka i da joj je idol bila Marijana Nemeš zbog seksa pred kamerama.

Da nije džentlmen, Memo je pokazao čim se spomenulo ime Ave, odmah je počeo da prepričava njihov susret u kome ju je sreo u jednom kaficu u Sarajevu u pola sedam, gde je ona pojela 28 baklava, i spopala Aldena Hadžikarića, učesnika Velikog Brata 2010. godine, da je ubaci u taj rijaliti uz obećanje da će svašta raditi pred kamerama.

"Ona je tad pričala Aldenu "Reci mu da ću se z*uzit, evo ovako“", i nabija se, a on priča sa nekim na telefon, a ona nastavlja "reci mu da ću se ka*rat", i nije prošlo pet dana, ona je otišla u "Brata", rekao je Memo, dok se Stanija sa zadovoljstvom smeškala.



"Jel to o Avi pričaš? Ja bih nju i Ekrema zajedno u neki rijaliti, kakva bre Vendi, ova je za nju… Ava je luda devojka! Ona je nešto na granici malo ludila!", prokomentarisala je Stanija Dobrojević i uporno zapitkivala Haljevca da joj otkrije da li je Ava imala seks u Velikom Bratu.

"Samo još nešto da kažem, kad smo išle na pusto ostrvo u "Survajveru", Ava je predlagala momcima…znaš. Pošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u Velikom Bratu. Znači, samo je čekala da uđe da uradi isto! Ne verujem!",  nastavila je starleta sa ogovranjem uz primetno oduševljenje.

Pogledajte kako je izgledalo kada su Stanija i Memo ogovarali Avu Karabatić.



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>