Region

Svet

Željko Mitrović: Nisam zabranio Jelenu Karleušu na Pinku!

Informacija da je vlasnik Televizije "Pink" Željko Mitrović navodno zabranio pevačicu Jelenu Karleušu na svom kanalu šokirala je, ali i zabrinula mnoge pevačicine obožavaoce.

Željko Mitrović: Nisam zabranio Jelenu Karleušu na Pinku!Međutim, povodom ovoga se oglasio i sam Mitrović i u intervjuu za "Informer" demantovao ove navode.

Nakon što je Karleuša u jutarnjem programu "Pinka" izjavila da je razočarana što je PR ove, inače njene matične televizije Darko Popović napisao na Tviteru da je na njenom koncertu na Ušću bilo 3.800 ljudi, mediji su sutradan objavili da je pop pevačica "oterana" sa "Pinka", navodno, po nalogu vlasnika ružičaste televizije.

"Nisam zabranio nikoga, pogotovo ne Karleušu! Ona je moj kućni prijatelj, a na njen koncert bih došao da nisam tad bio na putu", rekao je Mitrović, i time zaključio dalje spekulacije.

Poznata po britkom jeziku, Karleuša je u svom maniru osporila navode medija, ali se putem Tvitera i zahvalila Željku: "Poljubac mom prijatelju Željku Mitroviću… Žao mi je što je prinuđen da demantuje bolesne izmišljotine", napisala je JK.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Pink/Happy

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>