Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Zajednički stan u Beogradu! Stanija se seli iz Novog Sada!

Po napuštanju imanja u Lisoviću, starleta Stanija Dobrojević i njen rijaliti dečko Filip Panajotović nemaju vremena za sebe. Iako su danonoćno govorili da s nestrpljenjem iščekuju da se kamere ugase i da oni odu kući i u četiri zida se prepuste strastima i emocijama, to još uvek u potpunosti ne uspevaju.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Zajednički stan u Beogradu! Stanija se seli iz Novog Sada!



Ljubav i nakon Farme 2013: Stanija i Filip započinju zajednički život i pokreću svoj biznis!
Stanija i Filip gostuju po emisijima, radio stanicama, posećuju gradske žurke... Zato su rešili da iznajme stan u Beogradu i nađu se na pola puta - između Novog Sada, gde živi Stanija, i Pančeva, gde živi maneken.

"Je l' vidite kako on mene poštuje?", kaže Stanija. Filip je otkrio da od septembra planiraju dva nova projekta o kojima još uvek ne žele da govore.

Stanija Dobrojević: I gola sam moralnija nego one zakopčane do grla!
"Ponosan sam na to što je Stanija odlučila da se više ne slika, nego da započne ozbiljan posao", kaže Filip. Uskoro će početi zajedno da žive.

"Naći ćemo neki lep stan u Beogradu da ne bismo putovali. Pošto ćemo raditi u glavnom gradu, logično je da tu i živimo", kaže Stanija, koja ima u planu da diplomira na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Filip otkriva da je oduševljen Stanijinom porodicom, mamom, bratom.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: R. Gatel

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>