Region

Svet

Brat Stanije Dobrojević i ćerka Saške Karan u vezi?!

U emisiji "Farma, narod pita", čiju su gosti bili bivši fameri Saška Karan, Vesna Rivas, Ljuba Pantović i Radojka Bogdanović gledaoci su postavljali pitanja.

Brat Stanije Dobrojević i ćerka Saške Karan u vezi?!



Od mnogobrojnih pitanja koja su pristizala, što putem društvenih mreža, što direktnim uključenjem gledalaca, folk pevačica Saška Karan nije htela ni da potvrdi ni da demantuje pitanje da li su njena ćerka i Stanijin brat Sani u vezi. Ona je rekla da ona neće da priča o ljubavnom životu svoje ćerke.

"Stvarno ne želim da pričam o tome, ona je punoletna", kratko je prokomentarisala pevačica, dok je Vesna Rivas pomenula da postoje simpatije između njenog sina i ćerke Radojke i Duleta Bogdanovića.

Gledaoci su najviše kada je reč o Ljubu Pantović interesovali o njenom privatnom životu i šta se dešava sa njenom starijom ćerkom, ali je bodibilderka kategorički odbijala da priča o svom privarnom životu. "Ne želim o tome da pričam, kad sakupim dovoljno informacija, obavestiću javnost", kratko je odgovorila Ljuba, ali su gledaoci želeli da saznaju šta se dešava sa njenim životom sad kada je izašla sa Farme.

Farma 2013 Narod pita: Ljuba Pantović ne želi da priča o slučaju svoje ćerke!
Gledateljka koja se javila uživo u studio rekla je da Ljubu treba da bude sramota što je "ostavila ćerku da joj dečko svašta radi", na šta je Ljuba veoma burno odreagovala. "Nema potrebe mene da bude sramota već vas što me to pitate i što čitate i verujete u te gluposti. Najlepše vas molim da moju porodicu ne kometarišete."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>