Region

Svet

X Faktor Srbija: Cecina ćerka Anastasija Ražnatović se takmiči u šou programu! (Video)

Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, supertalentovana Anastasija Ražnatović prijaviće se za učešće u muzičkom šou programu "X Faktor", koji od oktobra počinje sa prikazivanjem na TV Pink.

X Faktor Srbija: Cecina ćerka Anastasija Ražnatović se takmiči u šou programu! (Video)



Naime, talentovana Anastasija (15) takmičiće se u jednom od najpopularnijih muzičkih šou programa koji tek treba zaživeti na našim prostorima X Faktor Srbija, a nema sumnje da će i kod nas dostići već postojeću svetsku popularnost.

Anastasija Ražnatović peva mamin hit Idi dok si mlad (Video)
Cecina naslednica biće jedna od najozbiljnijih kandidatkinja ne samo za ulazak u finale, već i za pobedu u ovom šou programu, jer osim što lepo peva, mnogi koji je poznaju tvrde da ima i harizmu i upravo taj "x faktor" potreban da se postane zvezda.

"Gotovo je izvesno da će se Anastasija prijaviti za učešće u X Faktoru", kaže izvor i dodaje: "Ceca se isprva dvoumila, budući da Anastasija ima obaveze u školi koju pohađa na Kipru, ali su je iz produkcije ubedili da pristane da ćerki dozvoli učešće", zaključuje sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Anastasija Ražnatović odlično otpevala Oliverov hit! (Video)
Javnost je nekoliko puta imala prilike da se uveri u Anastasijin talenat, budući da je svoje izvedbe poznatih hitova postavljala na društvene mreže. Anastasija voli da peva i Cecine pesme, te je svoje fanove obradovala upravo numerom svoje majke "Idi dok si mlad".

Inače, Anastasija ima mnogo fanova na društvenim mrežama, a njen profil na Fejsbuku prati oko 179.000 ljudi.

Podsetimo, "X faktor" je muzički šou program za koji je karakteristično da učesnici osvajaju žiri i publiku ne samo svojim glasom, već i koreografijom, stasom, ali i mogućnošću da se prilagode kamerama i javnom nastupu.

Goran Bregović tražio je 100.000 evra, a Zdravko Čolić 200.000, kako bi bili članovi žirija ovog prestižnog takmičenja.

Poslušajte kako Anastasija peva Rijaninu pesmu "Unfaithful".



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>