Region

Svet

Era Ojdanić: Saška Karan je loša, prljava žena i nije skidala šminku po nekoliko dana!

Andrija Era Ojdanić ne krije da je srećan što je rijaliti šou Farma 2013 konačno završen. Kako kaže, nije više mogao da izdrži da gleda lenštine i folirante.

Era Ojdanić: Saška Karan je loša, prljava žena i nije skidala šminku po nekoliko dana!



"Nije meni bilo do pobede, već do toga da pokažem kako treba da se ponaša jedan pravi, srpski domaćin. Uspeo sam u tome i proglašen sam najvrednijim farmerom. Drago mi je što je pobedio Sarajlija Memo, samo da nije pobedila neka lenština. Ma samo kad Stanija nije uzela pare!",  kaže Ojdanić.

Ko vas je od kolega najviše razočarao?

"Saška Karan. Do ovog rijalitija pojma nisam imao koliko je to loša žena, ma takvu u životu nisam video. Zakačila se za mene kada sam nju i Milana Tarota postavio za sluge. Užas! Ona je otišla kući svom mužu sa ogromnom modricom na butini, koju je zaradila muvajući se iza sena sa Tarotom. Saška po pet-šest dana ne skida šminku sa lica, već samo dodaje. Meni je to strašno, iako sam muškarac. Žena koja ne skida šminku sa lica mi je kao žena koja ne menja donji veš!"

Nemate nijednu reč hvale za mlade farmere?

"Ma kakva, jadna, njihova mladost. Ne bih dao moje dve šestice za svu mladost ovog sveta. Katastrofa je kakvi su bili mladi. Nisam sanjao da na svetu postoji toliko nerada, javašluka i smrada među mladim ljudima. Po celi dan bi da spavaju, mrzi ih čak i tanjir i kašiku da pomere za sobom, a kamoli splačine koje ostanu posle njihovog kupanja. Toliko su bili lenji da ih je mrzelo i do poljskog klozeta da odu. Da je mogao neko da ih prenese da obave nuždu, da se sami ne zamaraju. Strašno! Niti umeju da rade, niti da se zezaju, prazni su... Pokazao sam da imam više snage i energije od bilo kog mladića."

A kakvi su mladi pevači?

"Ima svakakvih - divnih momaka i devojaka, ali su u manjini. Mnogi su lenštine, željni uspeha preko noći bez rada i truda. Ali, brzo će se videti ko vredi, a ko ne. Dovoljno je pogledati šta je ko stekao na estradi od starijih pevača, pa zaključiti koliko je ko vredan i uspešan bio", objašnjava Era.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>