Region

Svet

Region

Tijana Macura se razvela posle Farme: Nisam mogla više da trpim nasilje

Glumica Tijana Macura prvi je farmer koji je napustio četvrtu sezonu rijalitija Farma, a odmah nakon šoua razvela se od supruga sa kojim je tri godine bila u braku.

 Tijana Macura se razvela posle Farme: Nisam mogla više da trpim nasilje



"Razvela sam se, posle tri godine braka, odmah nakon Farme jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto", počela je svoju intimnu ispovest glumica Tijana Macura.

Ona se pojavila na Pinkovoj žurki povodom završetka Farme, a pažnju je privukla zbog flastera preko nosa (posledica uklanjanja mladeža).

Sa suprugom je bila u braku tri godine i sve vreme braka, kako kaže, trpela je razna omalovažavanja, psihičku torturu i nasilje.
 
"Tukao me je stalno. Razlog tome je alkohol. Predlagala sam mu da potraži stručnu pomoć, ali uzalud. On je u Crnoj Gori i radi na građevini, kao fizikalac. Andrea, moja trogodišnja ćerka, i ja smo završile u sigurnoj kući i veliku zahvalnost dugujem Vesni Stanojević, koja nam je puno pomogla. Proces razvoda je u toku, a ja samo želim da svi vide i pročitaju, neka svi njegovi saznaju kroz šta sam prošla", rekla je glumica koja je odbila da kaže njegovo ime.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>