Region

Svet

Ljubav i nakon Farme 2013: Stanija i Filip započinju zajednički život i pokreću svoj biznis!

Iako se četvrti serijal rijalitija Farma završio i kamere na najpopularnijem imanju u Lisoviću ugasile, farmeri i dalje uživaju u svojim pričama. Gostuju po emisijama, na žurkama, uživaju u svojoj slavi.

Ljubav i nakon Farme 2013: Stanija i Filip započinju zajednički život i pokreću svoj biznis!



Željko Mitrović: Stanija Dobrojević mi je bila favorit, da sam mogao namestio bih joj pobedu!
Neki od njih su, kao davno zaboravljeni i zarobljeni u devedesetim godinama prošlog veka, zahvaljujući televiziji Pink, opet u zenitu svoje popularnosti, piše 24 sata.

Najintrigantniji par na "Farmi", maneken Filip Panajotović i Stanija Dobrojević rešili su da otpočnu zajednički biznis, ali i život pod istim krovom. Ljubav je izgleda pobedila čak i sve negativno što ih je pratilo tokom rijalitija.

Farma 2013: Održana žurka za kraj rijalitija, Stanija i Filip zvezde večeri! (Foto)
"Za par meseci ćemo se preseliti u Beograd i otpočećemo zajednički život. Planiramo da pokrenemo i privatni biznis, ali o tome još uvek ne želimo da govorimo. Biće iznenađenje", izjavila je Stanija.

Iako su Stanija i Filip bili na meti negativnih komentara i mnogi su im prognozirali kratak ljubavni vek, sasvim je jasno da se najpopularniji i najintrigantniji par koji je, slobodno možemo reći obeležio četvrtu sezonu Farme sasvim dobro snalazi u zajedničkim trenucima, kako na imanju tako i sada van njega.

Autor: B.B.
Foto: 24 sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>