Region

Svet

Stanija Dobrojević veruje da je Grand pozvao ljude da glasaju za Memu, produkcija demantuje! (Video)

Čelnici "Grand" produkcije demantovali su Staniju koja je rekla da je koncert "Zvezda Granda" iskorišćen da se pruži podrška Memi da pobedi u rijalitiju.

Stanija Dobrojević veruje da je Grand pozvao ljude da glasaju za Memu, produkcija demantuje! (Video)



"Imala sam informaciju da sam bila favorit i najjača sa glasovima od prvog dana pa skoro do poslednjeg. Memo jeste bio mnogo jak, ali u trenutku kada je neko rekao publici da izvade telefone i da glasaju za njega, Memo je na kraju ubedljivo pobedio", rekla je Stanija, koja nije precizirala o kom događaju je reč, ali je očigledno da je mislila da je govorila o koncertu Amara Jašarspahića u Kaknju, koji je održan u nedelju uveče u isto vreme kada i finale "Farme".

Čelnici "Grand" produkcije izdali su saopštenje u kojem kategorički demantuju starletine navode.

"Povodom izjave Stanije Dobrojević da je koncert Amara Gileta Jasarspahica u Kaknju, između ostalog, iskorišćen i kako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memi Haljevcu pobedu na "Farmi", odgovorno tvrdimo da je reč o notornoj laži i neistini. Koncert u Kaknju bio je poklon rodnom gradu ovogodišnjeg pobednika "Zvezde Granda" i osim slavljeničke, nije bilo druge konotacije. Niko tokom koncerta, ni jednom rečju nije spomenuo "Farmu", niti bilo koje ime učesnika rijalitija, što može potvrditi 40.000 ljudi koliko ih je u nedelju uveče bilo na "Gradskom stadionu", kao i čelnici "Grand" produkcije, Saša Popović i Žika Jakšić", stoji u saopštenju "Grand" produkcije.

Pogledajte Stanijinu izjavu u emisiji "Narod pita" na petnaestom minutu sledećeg snimka.



Autor: I.M.
Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>