Region

Svet

X Faktor Srbija: Goran Bregović tražio 100.000, Zdravko Čolić 200.000 evra za učešće u žiriju!

Prema nezvaničnim informacija Goran Bregović je tražio 100.000 evra da bi bio član žirija u šou-programu "X Faktor", a u opticaju je bio i Zdravko Čolić, čiji su predstavnici od producenata svetskog muzičkog rijalitija tražili čak 200.000 evra.

X Faktor Srbija: Goran Bregović tražio 100.000, Zdravko Čolić 200.000 evra za učešće u žiriju!



Severina će biti prva članica žirija, a producenti emisije "X Faktor", koja sa emitovanjem počinje u oktobru na televiziji "Pink", između ostalih, pregovarali su i sa Bregovićem i Čolićem.

"Goran je tražio 100.000 evra za učešće, a problem su predstavljale i njegove brojne poslovne obaveze. Sa druge strane, iz tima Zdravka Čolića su tražili honorar od 200.000 evra! Osim Severine koja će sigurno biti sudija, pri kraju su pregovori sa jednom srpskom glumicom, a očekuje se i potvrda jedne poznate ličnosti iz Bosne", kaže za Telegraf izvor blizak produkciji "X Faktora".

Da podsetimo, žiri će imati četiri člana, a da sve bude zanimljivije, svaki sudija će istovremeno biti i mentor jednom od učesnika, i članovi žirija će se sa svojim timovima nadmetati između sebe, što će takmičenje učiniti još zanimljivijim.

Prikazivanje prve sezone "X Faktora" počinje u oktobru, finale je planirano za februar, a pobednik će dobiti ugovor o vođenju karijere, koji je vredan više od 200.000 evra, kao i ugovor sa producentskom kućom "Sony music".

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/zdravkocolic-cola.com/goranbrekovic.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>