Region

Svet

Ana Ivanović i Mark Stilitano: Kraj veze bez ružnih reči

Teniserka Ana Ivanović nedavno je inicirala raskid svoje skoro godinu dana duge veze sa bivšim teniserom Markom Stilitanom, pa lepa sportistkinja ponovo uživa u statusu solo devojke.

Ana Ivanović i Mark Stilitano: Kraj veze bez ružnih reči



Naša najbolja teniserka Ana Ivanović (25) koja trenutno zauzima 12. mesto na WTA listi, sredinom juna prekinula je višemesečnu romansu sa bivšim profesionalnim teniserom, Britancem Markom Stilitanom (26). Od početka svoje veze, Ivanovićeva i Stilitano uživali su veliku pažnju medija i do pre mesec dana činilo se da ovom uspešnom paru ništa ne može pokvariti sreću na emotivnom planu. Ipak, još jednom se pokazalo da nije sve onako kako izgleda, a posebno kada je reč o ljubavi.

Početkom juna Ana i Mark zajedno su posetili Beograd kada su nastale i fotografije koje je ekskluzivno objavio časopis Story, a i tada se naslućivalo da im u ljubavi ne cvetaju ruže. Naime, srpska teniserka je bez šminke i u tišini tom prilikom sedela kraj svog dragog u jednom od najprestižnijih prestoničkih restorana, dok se on, nezainteresovan za razgovor, zabavljao svojim mobilnim telefonom. Njihov odnos u tom trenutku ni najmanje nije bio romantičan, jer se do tada nikada nisu ustručavali da pokažu međusobne simpatije i najviše vremena provodili su upućeni jedno na drugo, u razgovoru ili razmenjujući emocije. Tako je nakon skoro godinu dana ljubavi, početak leta doneo kraj njihove strasne romanse, a inicijator raskida bila je upravo uspešna teniserka koja sada ponovo uživa u statusu solo devojke. Kao i ranije, tako i sada Ivanovićeva nije želele da detaljiše o svom privatnom životu, ali ipak smo stupili u kontakt s njenim menadžerom Gevinom Versijem da bismo proverili priču o raskidu.

"Vaša informacija je tačna, ali Ana ne želi da daje komentare na ovu temu", potvrdio je Anin PR informaciju o njenom raskidu.

Podsećanja radi Srpkinja i Britanac upoznali su se zahvaljujući Novaku Đokoviću, a Stilitano je  strpljivo osvajao lepu Beograđanku koja je na kraju poklekla pred njegovim šarmom. Mark je, inače, zaposlen u firmi Bombardier koja se bavi proizvodnjom jahti, aviona i vozova, a njegova cela porodica važi za veoma imućnu, pa ovog bivšeg sportistu krasi i epitet bogatog plejboja. Ipak, bogatstvo i šarm nisu mu pomogli da kraj sebe zadrži najbolju srpsku teniserku koja ga je nedavno ostavila. Još nisu poznati razlozi raskida, ali vest o Aninom rastanku sigurno je mnoge obradovala, s obzirom na to da je upravo ona tiha patnja brojnim muškarcima.

Ana je u romansu sa Stilitanom uplovila prošle jeseni, nekoliko meseci nakon što je definitivno prekinula obnovljenu vezu sa golferom Adamom Skotom, a pre njega se zabavljala sa teniserom Fernandom Verdaskom. U međuvremenu su je pojedini srpski mediji spajali i sa našim slavnim vaterpolistom Vanjom Udovičićem, što nijedno od njih dvoje nije ni potvrdilo, ali ni demantovalo.

Autor: B.B.
Izvor: Story
Foto: Guliver, Story press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>