Region

Svet

Farma 2013: Evo šta se dešavalo iza kulisa u noći superfinala! (Foto)

Superfinalno veče četvrtog serijala rijalitija "Farma" održano je u nedelju uveče, a šta se sve dešavalo iza kulisa najgledanijeg šou programa te večeri tokom emitovanja, upravo ćemo vam otkriti.

Farma 2013: Evo šta se dešavalo iza kulisa u noći superfinala! (Foto)



"Ljudi, sklonite se sa scene, ne mogu da radim. Bane, javi se, šta se dešava? Danijele, Jovana ne meškoljite se. Režija, gde je Filip Panajotović? 'Ej, pa vi ne možete preko scene. U programu smo za 30 sekundi, svi na svoja mesta, požurite...i idemo... dobro veče draga publiko", voditeljka Aleksandra Jeftanović je otvorila veče kada se posle više od 100 dana birao pobednik rijaliti šoua Farma 2013.

Deca Goce Božinovske, Stanijina majka, ćerke Radojke i Duleta Bogdanovića, Memovi prijatelj i kum su sedeli na svojim pozicijama vidno napeti. Mnogi od njih su se tokom glasanja krstli, prizivali sreću da baš neko njihov pobedi, dok se samo Filip Panajotović molio.

Pobednik Farme 2013 Sulejman Haljevac Memo: Ne bih slikao Staniju jer je niska! Ša i Era su mi najveći prijatelji!
Izbačeni farmeri iz ove sezone rijalitija su, takođe, sedeli u publici i dok su trajale reklame navijali su, smejali se, ali i svađali. Činilo se kao da se nisu dovoljno ispričali, pa je Ćemo sve vreme dozivao Eru i Ekrema, ali su njih dvojica imali "pametnija posla" - zurili su u voditeljku. "Najomrženija" među njima, Vesna Rivas, došla je sa sinom. Za četiri sata programa retko ko joj se obratio, ali ni ona nije pokazivala volju da sa bilo kime razgovara, već je, kada se oglašavalo vreme za pauzu, izlazila iz studija, pušila i dugo gledala u jednu tačku. Dok su u programu pričala deca Goce Božinovske, kolutala je očima.

"Žena nije normalna. Samo se svađala. Nemoguće da joj niko baš ne odgovara", komentarisali su fanovi drugoplasirane Stanije Dobrojević.



Pobednik Farme 2013 Sulejman Haljevac Memo: Otac mi je poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ne znači!
Bivši takmičari su imali svoje favorite: Gocu, Radojku i Memu. Dok su u etar išli njihovi profili, najveći aplauz su upravo dobili pevačica, domaćica sa sela i slikar iz Bosne. Publika je Božinovsku dočekala na nogama, a euforija je bila još veća kada je stigla moralna pobednica - Radojka. Povici, ovacije i dirljiv doček su pokazali da je žena iz naroda nadigrala sve ostale estradne ličnosti.

"Naša mama je najbolja", rekle su nam Radojkine ćerke skoro kroz plač, dok su stiskale majku u zagrljaj. "Presrećni smo što je opet sa nama. Ne smeta nam što nije uzela pare, ona je za nas pobednica. Neka je ona samo nama došla. Jedva smo čekali da je vidimo. Mnogo nam je nedostajala."

A čemu se publika najviše smejala? Retrospektiva Ljubinih komentara i pretnji je dovela bivše farmere do suza. Dok su joj dobacivali da je "čelična lejdi", ona se samo smeškala i opet je pretila prstom. Ipak, uspela je da nam kaže da ne želi da priča o ćerki, ali i da je ne pitamo ništa za Staniju.

"Ne znam da li je pravda ili nepravada ako Stanija pobedi, ne želim da pričam o njoj i dajem joj medijskog prostora, već ga je iskoristila previše", rekla name je Ljuba, dok nas je organizator odgurao od nje.



Danijel i Jovana se nisu odvajali jedno od drugog. Strpljivo su se slikali sa fanovima, a kada je produkcija pustila video najlepših trenutaka i kada su videli svoju veridbu, približili su glavu uz glavu i sa setom posmatrali trenutak koji im je promenio život. Njih dvoje nisu hteli da se pozdrave sa Filipom Panajotovićem, ali on nije ni imao vremena da se posveti bilo kome, jer je sve vreme posmatrao ko će pobediti.

Interesantna je činjenica da se o pobedniku malo pričalo, ni kroz razgovor sa producentima i organizatorima nije moglo da se nasluti ko će trijumfovati. Publika se potajno nadala da će ipak pobediti Memo. Ta želja im se ispunila. Kada je slikar iz Bosne podigao ček od 50.000 evra svi su bili prezadovoljni. Pobednik je sve vreme pokušao da stupi u kontakt sa suprugom Lejlom. Kada mu je to uspelo, plakao je kao kiša.

"Ljubavi, čuješ li me. Ovo je čudo neviđeno. Volim te najviše na svetu", plakao je Memo.

Pobednik je isplakao svoje, Stanija je uživala u medijskoj pažnji, a farmeri su otišli svojim kućama, dok su neki završili kod Goce Božinovske na žurci.

Vrata imanja u Lisovićima su zatvorena do septembra, kada će gledaoci moći da prate nove svađe, tuče, manipulacije i rađanje novih ljubavi.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>