Svet

Region

Novak Đoković domaćin humanitarne večere za decu Srbije, među zvanicama i filmske zvezde (Foto)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je domaćin humanitarne večere u Londonu, sa koje su prikupljena sredstva namenjena pomoći programima ranog razvoja dece u Srbiji.

Novak Đoković domaćin humanitarne večere za decu Srbije, među zvanicama i filmske zvezde (Foto)



Novak Đoković našao dom napuštenoj kuci Beli
Dobrotvornoj večeri prisustvovale su brojne poznate zvanice, među kojima i glumac Džerald Batler, koji je samo dan ranije zdušno bodrio zemljaka Endija Mareja u finalu Vimbldona protiv srpskog tenisera.



Fondacija Novak Đoković organizovala je humanitarno veče u Londonu sa ciljem da poveća svest o problemima ranog razvoja dece u Srbiji i da obezbedi novac kako bi se još više investiralo u neophodne projekte, kao i izgradnju objekata Školica života.

Novak Đoković nakon poraza na Vimbldonu: Nije mi bio dan
Đoković će nakon poraza u finalu Vimbldona napraviti pauzu od nepunih mesec dana kako bi se potpuno odmorio i pripremio za letnju seriju turnira na američkom betonu (Montreal, Sinsinati i US Open).

Na humanitarnoj večeri u organizaciji fondacije "Novak Đoković" svetski džet set donirao je 1.200 funti za decu Srbije, a fotografije sa ove gala večeri pogledajte u našoj bogatoj galeriji.



Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Zimbio, Just Jared

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>