Region

Svet

Saška Karan oštra na jeziku: Ta krava Vendi!

Nakon nedavne "analize" učesnika Farme od strane Vendi, Saška Karan je oštro reagovala na prozivke koje joj je Vukelićeva uputila.

Saška Karan oštra na jeziku: Ta krava Vendi!



Jedna noć na farmi bila je dovoljna Vesni Vukelić da izanalizira učesnike, no njena analiza nije se svidela i Saški Karan, koja je nakon Vendine izjave da Saška pripada "kokošinjskom klanu, te da je i sama kokoška", oplela po pevačici.

"Neki gmaz koji se zove Vendi, često gostuje po raznim televizijama, tada pokušava publici da prezentuje svu svoju intelektualnu veličinu i da bi bila upečatljiva, gledaocima sasipa sve naučene reči iz rečnika Vujaklija", rekla je Saška, a potom nastavila pričicom.

"Vraćajući se s mora prošle godine, svratila sam u jedno crnogorsko selo da kupim malo sira. I slučajno sam upoznala jednog seljaka koji je imao kravu Vendi. Takvu sličnost u svom životu nisam videla, jer krava Vendi je isto rikala, kao i ova nazovi pevačica. Ta krava je isto imala iskrivljeno i izborano lice, šiške i klempave uši", završila je "poređenje" Saška Karan.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>