Region

Svet

Pobednik Farme 2013 Sulejman Haljevac Memo: Otac mi je poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ne znači!

Sulejman Haljevac Memo pobedio je u Farmi 2013 i odneo ček od 50.000 evra, ali nakon pobede kaže da mu novac ništa ne znači i da nije očekivao titulu.

Pobednik Farme 2013 Sulejman Haljevac Memo: Otac mi je poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ne znači!Pobednik Farme 2013 Sulejman Haljevac Memo: Dobiću ćerku, upravo sam saznao! (Foto)
"Nisam ušao na Farmu da pobedim, novac mi ništa ne znači. Ušao sam na molbu direktorke Pink BiH koja je moja dugogodišnja prijateljica, a za mene je prijateljstvo svetinja", kazao je za Blic akademski slikar Sulejman Haljevac Memo, pobednik četvrtog serijala rijalitija Farma .

"Meni je otac poklonio stan od 700.000 evra, novac mi ništa ne znači", kazao je Memo čiji je otac oboleo od raka pluća i glave. "Bez Ša, Ekrema i Ere ne bih uspeo", otkriva slikar koji je osvojio najviše glasova publike, ostavivši iza sebe drugoplasiranu Staniju Dobrojević.

Podsetimo, Memo je po izlasku sa Farme izjavio da je saznao da njegova supruga očekuje devojčicu, te da će kompletan iznos osvojene nagrade potrošiti na svoju porodicu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Printscreen RTV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>