Region

Svet

Stanija Dobrojević nakon Farme 2013: Filip Panajotović mi je veća nagrada od 50.000 evra! (Video)

Stanija Dobrojević zauzela je drugo mesto u rijalitiju Farma 2013, dok je za pobednika proglašen Sulejman Haljevac Memo koji je dobio nagradu od 50.000 evra.

Stanija Dobrojević nakon Farme 2013: Filip Panajotović mi je veća nagrada od 50.000 evra! (Video)



Pobednik Farme 2013 Sulejman Haljevac Memo: Dobiću ćerku, upravo sam saznao! (Foto)
Stanija i Memo gostovali su odmah po završetku rijalitija u emisiji "Pink World" gde je pobednik ispričao da ne može da veruje da je pobedio kao i da se jako vezao za određene ukućane. Što se svađa tiče, Memo smatra da je normalno da ljudi uđu u sukob posle toliko vremena na istom mestu.

Vrlo brzo posle Meme u studio je ušetala i Stanija Dobrojević, drugoplasirani farmer, koja je još uvek bila u šoku. Na pitanje voditeljke da li je zadovoljna kako se pokazala, Stanija je kao iz topa potvrdno odgovorila.

"Ušla sam na Farmu da budem ono što jesam, da pokažem ko sam i šta sam, normalna, prirodna devojka. Ljubavna priča nije bila u planu, ali eto i kroz to su mogli da me upoznaju", kaže Stanija i dodaje da joj je najveća nagrada ljubav sa Filipom Panajotovićem.

Ona je ispričala da je očekivala da će pobedu odneti Goca Božinovska, ali joj se mišljenje tokom celog dana menjalo. Sa druge strane, nije joj drago što je drugoplasirana i više bi volela da je "na trećem ili petom mestu, nego na drugom".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>