Region

Svet

Elton Džon u sred Monte Karla posvetio pesmu Novaku Đokoviću

Nedavno je u Monte Karlu održan "Sporting Summer festival", u okviru koga je nastupao poznati britanski pevač, Elton Džon i tom prilikom posvetio jednu pesmu našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću i njegovoj devojci Jeleni.

Elton Džon u sred Monte Karla posvetio pesmu Novaku ĐokovićuU toku nastupa Elton je pred prisutnima najavio da će jednu numeru odsvirati za srpskog teniskog asa i njegovu lepšu polovinu. Ovim gestom Novak je bio prijatno iznenađen i posle koncerta se upoznao sa poznatim pevačem, zahvaljujući mu za neuobičajeni poklon. Britanac je priznao da je veliki fan "belog sporta", a Novak da ima nekolicinu njegovih pesama u svom ajpodu.

Čuveni muzičar početkom avgusta otpočeo je mini turneju po Monaku za publiku sa malo dubljim džepom, s obzirom da je ulaznica koštala 450 evra po osobi, a u cenu su uključeni program i večera bez pića. Premda je naš teniser prošle godine kupio vilu u Monte Karlu u kojoj će živeti sa svojom devojkom Jelenom Ristić, neće mu biti problem da posećuje manifestacije ovog tipa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>