Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi: Igbala je zabranila moj ulazak na Farmu!

Vendi je otkrula da nije učestvovala u ovoj sezoni rijalitija "Farma" zato što je supruga Ekrema Jevrića, Igbala stavila veto na njen ulazak.

Vesna Vukelić Vendi: Igbala je zabranila moj ulazak na Farmu!"Igbala jeste zahtevala od Željka Mitrovića da ne uđem u ovu sezonu "Farme", ali ja sam s druge strane bila angažovana od strane konkurentske produkcije da učestvujem u drugom rijalitiju, tako da sam samo mogla da uđem na jedno veče", kaže Vendi, koja nam je objasnila i zbog čega nije mogla da Ekremu ispuni želju i ostane do finala i šta je Jevriću donela na farmu.

"Ja po ugovoru šest meseci ne smem da učestvujem u drugom rijalitiju, ali mogu da gostujem. Znači, ne smem da spavam na imanju, ali mogu da uđem na nekoliko sati. Moram da priznam da mi je na farmi bilo lepo, a Ekremu sam donela cigarete i bananu. Inače, bananu sam mu donela za potrebe performansa za pesmu "Gangam stajl", koju je trebalo da izvede po mom savetu, ali nije bio sposoban za to", kaže Vukelićeva, koja tvrdi da će Ekrema sačekati samo ako izađe kao pobednik.

"Ja ću Ekrema sačekati samo ako izađe kao pobednik. Ja gubitnike ne volim", rekla je Vendi, verovatno jedina koja je posetila farmu kojoj je najpopularniji par, Stanija i Filip, simpatičan.

"Ako mene pitate, Stanija i Filip su bezopasni, dragi i simpatični. Oni znaju svoje mesto i znaju da procene ljude. Čim sam došla, njih dvoje su ustali sa čela stola i meni prepustili to mesto. Oni znaju svoje mesto i nikoga ne bi dirali da njih drugi ne provociraju. Jedina njihova greška je što su se zamerili Danijelu, koji je dosta zreliji od njih i karakterno čvršći", smatra Vendi.

Autor: I.M
Izvor: Alo
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>