Region

Svet

Ljuba Pantović o dečku i ćerki: Osetila sam da nešto nije u redu!

Ljuba Pantović je četvrti finalista koji je napustio Farmu, ali kada je stigla u realan svet, nije mogla da veruje šta ju je snašlo.

Ljuba Pantović o dečku i ćerki: Osetila sam da nešto nije u redu!



Novinari su je sačekali odmah nakon izlaska sa imanja i postavljali joj pitanja vezana za njenu ćerku Aleksandru i dečka Aleksandra Čabarkapu.

Na pitanje da li saznala da je njena starija ćerka trudna sa Čabarkapom i da li je socijalna služba bila na imanju, Ljuba je prebledela.

U trenutku nije mogla da odgovori, ali je ipak smogla snage i rekla da na Farmi nije dobila nikakve informacije iz spoljnog sveta, kao i da je ta socijalna služba lažna.

Kada je priupitana zašto nije pozdravljala dečka Aleksandra poslednja dva meseca, ona je rekla da je osetila da nešto nije u redu, odnosno da je uspela da proceni i analizira šta se dešava napolju.

"Ja imam posebnu ishranu jer mi je to zadruga dozvolila. Međutim, tu hranu mi kupuju moji prijatelji. Kada sam dobila preparate, videla sam da ih je kupio moj najbolji drug i mlađa ćerka Gorana. Oni znaju šta volim. Odmah sam znala da se nešto događa", rekla je Ljuba prilično smireno.

Bilderka nije želela da komentariše svoju reakciju kada bi videla fotografiju na kojoj se njena starija ćerka i Čabarkapa ljube. "Ne želim ništa da komentarišem jer nemam sve informacije. Meni to ne deluje realno", izjavila je Ljuba.

Intervju je prekinula Ljubina majka koja je napala novinare i rekla da njenoj ćerki nisu dali priliku da se upozna sa situacijom.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: ScreenShot Blic TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>