Region

Svet

Bivši pobednici Farme jednoglasni: Goca Božinovska će pobediti i uzeti 50.000 evra!

Finale četvrte sezone "Farme" svce se više približava, a i dalje je neizvesno ko će odneti nagradu od 50.000 evra. Stoga, pitali smo bivše pobednike ko je njihov favorit i ko će po njihovom mišljenju pobediti.

Bivši pobednici Farme jednoglasni: Goca Božinovska će pobediti i uzeti 50.000 evra!



Miloš Bojanić, Katarina Živković i Milan Topalović Topalko jednoglasno su zaključili da bi Goca Božinovska trebalo da bude pobednik, a sa njima se slažu i ostali farmeri koji se trenutno nalaze na imanju.

"Moj favorit je Goca Božinovska, a tako misli i 80 odsto nacije. Ona je vredna i kompletna osoba, koja se samo branila kada su je napadali, kao i ja. Verujte mi, Srbija će prepoznati pravog pobednika i glasati za njega. Stanija neće pobediti", rekao je pevač Miloš Bojanić - pobednik druge sezone, a sa njim se slaže i Kaća Živković.

"Moji favoriti su Ša, Goca i Danijel. Ša mi je prijatelj i super je momak, a Gocu takođe znam privatno i ona je jedna divna osoba, pozitivna, lafčina, i veoma je vredna. Videla sam da stalno kuva i sređuje na imanju, a uz to je komplentna osoba. Danijel je dečko koji me je potpuno iznenadio, potpuno je normalan, korektan, a posebno mi se sviđa kako komunicira sa ljudima", izjavila je Živkovićeva.

Pobednik prve sezone "Farme" Milan Topalović Topalko nije bio konkretan pri odgovoru na pitanje, jer ne želi da komentariše dešavanja na imanju. Ipak, na kraju je priznao da navija za Božinovsku.

"Mene Farma uopšte ne interesuje i ne želim da komentarišem ništa. Ipak, Gocu Božinovsku privatno poznajem i, ako moram da biram, ona je moj favorit", zaključio je Topalko.

Podsećamo, veliko finale ovogodišnjeg rijalitija Farma 2013 biće održano u nedelju 7. jula, a kao favoriti pominju se Stanija, Ekrem i Goca. Sve pojedinosti o preostalim takmičarima i detalje u narednim danima čitajte redovno na našem portalu.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Promo, Klub River

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>