Region

Svet

Neda Ukraden: Muškarci beže od lepih i uspešnih žena!

Neda Ukraden ne krije da preživljava drugu mladost. Izgleda bolje nego ikad, popularna je i tražena, a unuke Neda i Aleksandra dodatno su je podmladile.

Neda Ukraden: Muškarci beže od lepih i uspešnih žena!



Njena kćerka Jelena nedavno je obradovala vešću da će ponovo, po treći put, postati baka. Čini se da je Neda ostvarila sve svoje snove, i profesionalne i privatne.

"Iza svakog pevača ili benda koji pravi veliki koncert stoji mnoštvo obožavalaca. U velikom gradu, kao što je Beograd, ima različite publike koja voli različite vrste muzike. Ali, sigurno je da sujeta i takmičarski duh motivišu neke pevače da se odluče za velike izazove. Meni to ne treba. Ne moram da se borim sa sopstvenom sujetom. Uživam u onome najlepšem što mi je život dao. Neda i Aleksandra, moje unučice, kao i moja kćerka Jelena su moja sreća i energija, obogatile su mi život i dale mu puni smisao", kaže Neda.

Maštate li o velikom koncertu, recimo, u Areni ili na Ušću?

"Ne, ne, ne razmišljam o tome. Zato što sam realna i zato što mi ne pada na pamet da svoju mukom stečenu imovinu i ušteđevinu rasipam na zadovoljavanje sujete, niti moje, niti sujete mojih saradnika. Nemam ljubavnike među ministrima, nisam stranačka pevačica. Bez podrške sponzora i raznih moćnika teško da se takva priča može isplatiti. Moja karijera je duža od četiri decenije i teško je izbrojati predivne koncerte, prepune dvorane, male i velike, a nebrojeno puta sam dokazala da svoje koncerte znam da uradim na svetskom nivou. Ali, ja nigde ne pričam kako "razbijam", nemam ekipu koja lansira priče o meni i "filuje" novine mojim uspesima, niti mi to treba."

Priča se da ste nedavno imali dvostruki razlog za slavlje…?

"Moja kćerka Jelena me je dvostruko obradovala – magistrirala je sa desetkom, a čeka još jednu bebu. Bila je ljuta na mene što je ta vest procurila u javnost, mada ja zaista ne znam kako se to saznalo. Ali dobro, brzo se odljutila i sada se svi radujemo još jednoj bebi u porodici. Ja sam jedinica, moja Jelena takođe nema brata, ni sestru, ali je zato rešila da mi podari brojne unučiće."

Zašto vi sami niste ostvarili svoje snove o velikoj porodici?

"Ostvarila sam neke druge snove, one koje sam imala na muzičkom polju. Sanjala sam i o karijeri advokata, diplomate, maštala sam o velikoj porodici, ali eto… Sigurno svako od nas misli da je mogao više, da je u životu zaslužio više. Ali, treba biti realan i pošten – ja sam postigla u životu mnogo više nego što sam mogla i da sanjam, kada je u pitanju karijera. A, ostalo… Eto, Jelena ostvaruje ono što ja nisam. Obećala mi je da će mi roditi petoro unučića. Za našim stolom ima mesta za osmoro, tako da ima mesta za još dece."

Nedostaje li vam za tim stolom bračni ili emotivni partner?

"Činjenica je da sam u tom smislu sama. Volela sam i bila sam voljena, a nadam se, i opet ću! Ali, nikad nisam bila spremna da se odreknem muzike i scene zbog mira u kući, kraj nekog muškarca. Nažalost, velika je istina da muškarci beže od lepih i uspešnih žena. Kombinacija lepote, pameti i uspeha na Balkanu neoprostiva je za ženu. Ja nikad nisam ni sanjala o princu na belom konju. Meni treba nežnost, ljubav, prijatelj i saveznik koji će mi se, pri tom, i fizički svideti. Treba da bude ostvaren, duhovit, džentlmen, interesantnog duha, zanimljiv. Baš sam skromna! Očigledno da je baš to najteže naći", zaključila je pevačica.

Autor: I.M.
Izvor: Vestionline
Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>