Region

Svet

Biljana i Janko Tipsarević proslavili treću godišnjicu braka u pidžamama (Foto)

Jedan od najboljih srpskih tenisera, Janko Tipsarević sa suprugom Biljanom proslavio je juče tri godine braka, daleko od očiju javnosti, u Dubaiju.

Biljana i Janko Tipsarević proslavili treću godišnjicu braka u pidžamama (Foto)



Tipsarevići su u Dubai otputovali prekjuče, a slavlje su započeli preksinoć, u apartmanu, uz šampanjac. Svake godine od venčanja, kojim su pre tri godine krunisali sedmogodišnju ljubav, modna kreatorka i njen suprug, slavni teniser, bračni jubilej slave na nekoj od najegzotičnijih svetskih destinacija. Oni ne kriju da najviše uživaju da budu sami.

Biljana i Janko su dobro raspoloženi uz šampanjac počeli da nazdravljaju svojoj ljubavi još preksinoć u ponoć i to kupatilu hotelskog apartmana u kom su odseli.U kupatilu apartmana snimili su se dok u pidžamama pevaju i igraju pred spavanje.
 
"Sutra nam je godišnjica braka pa smo malo uzbuđeni pred spavanje", napisali su i Janko i Biljana ispod videa koji su postavili na Instagram.
 
Biljana i Janko Tipsarević su proslavu godišnjice braka započeli u apartmanu, a video snimak kako u kupatilu, u pidžamama pevaju i igraju, postavili su i na društvenim mrežama. Janko je ponosan na suprugu i u svakoj prilici ističe koliko joj je privržen.



"Pre tri godine, na današnji dan oženio sam se mojom Biljanom, najboljom i najlepšom suprugom na svetu. Biljana je moj oslonac, moj najbolji prijatelj, moje sve. Nadam se da sam u proteklih 1.095 dana uspeo da joj pokažem koliko je volim i koliko mi znači", rekao je Janko.
 
Modna kreatorka koja je nedavno imala veoma zapaženu reviju na Malti je otkrila da joj se u trenutku kada slave godišnjicu pred očima vrte slike sa venčanja i bude najlepša sećanja.

"Uvek se radujem ovom danu jer budi u meni sećanja na najlepši dan u mom dosadašnjem životu. Janko je najvažnija osoba u mom životu, moja srodna duša i moja ljubav. Nama je najvažnije da se volimo, da smo zajedno i jedno uz drugog i danas i sutra i zauvek. Sve ostalo je manje važno", rekla je Biljana.

"I tako već godinama meni osmeh ne silazi sa lica zbog mog predivnog i prelepog mužića", napisala je pevačica iz fotografiju koju je postavila na Instagram.



Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>