Region

Svet

Ljuba Pantović: Stanija Dobrojević udara nisko!

Posle izbacivanja iz rijaliti šoua Farma, Ljuba Pantović Subotić, je voditeljki Aleksandri Jeftanović otkrila da nije htela da se umeša u tuču između Vesne Rivas I Goca Božinovske jer je tako mogla da i sama strada.

Ljuba Pantović: Stanija Dobrojević udara nisko!



Sportistkinja poznata po britkom jeziku je istakla da sa Stanijom nije bila u dobrim odnosima jer ona "udara nisko", a Zorica Marković za nju više ne postoji. Ipak, posle više od tri meseca Ljuba je srećna što je napolju.

"Rekla sam par puta da ovo nije takmičenje već igra. Ovde je bilo dopušteno sve i svašta, ne biraju se sredstva. Osećam se super. Drago mi je što vidim druge ljude jer sam na Farmi bila osuđena na neke koji mi se nisu sviđali."

Ljuba je rekla da je ponosna jer je uspela da pobedi sebe, ali da na Farmi nije glumatala, veće je bila ono što jeste.

"Smatram da sam ja bila ja. Takva sam u spoljnom svetu. Igrala sam fer i pošteno. Mogli ste da me vidite sa neprikladnim rečnikom, nekim komentarima koje sam koristila da ispitam druge. Ratovala sam i mislim da čovek koji ne uđe u rijaliti ne može ni da zamisli šta je to. Nikoga nisam poznavala kada sam ušla na imanje, osećala sam se kao da sam pala sam sa Marsa. Trudila sam se da zauzmem neutralni položaj jer prvih nekoliko dana su svi divni, a onda padaju maske."

Nije tajna da je Ljuba imala žestok sukob sa pevačicm Zoricom Marković, koja, kako kaže, za nju više ne postoji.

"Nisam pokvarena i zla. Naravno da oni koji su zli mogu da prevare nas koji to nismo. Imala sam sa Zoricom normalan odnos, ali od momenta kada sam izglasana kao favorit od strane farmera postala sam njen neprijatelj. Ponosna sam na sebe što sam uspela sebe da pobedim. Da smo bili u spoljnom svetu, svađa bi bila završena posle dve reči."

Iako je više puta tvrdila da ju u prijateljskim odnosima sa reperom Ša, Ljuba je otkrila zbog čega je nekada bila prema njemu gruba.

"Sa Ša sam i dalje o dobrim odnosima. Što se tiče Ša meni i dan danas nije bilo jasno kako može da uradi svašta, a onda sutra da se pravi kako se ništa nije desilo. Sujetan je, ljutio se na mene stalno jer sam umela da mu kažem sve što mislim pravo u lice. On voli da se zeza na tuđ račun, a kada ga upozorim da to ne radi, on me napada."

Voditeljku je zanimlao zbog čega nije razdojila Vesnu i Gocu kada su se potukle jer je ona bila najbliža njima.

"Bila sam dva metra iza njih dve kada su se potukle. Goca mi je rekla da se sklonim od nje kada sam počela da je guram. Verovatno je ženi "pala roletna". U ovoj igri su jasna pravila i rečeno nam je da možemo da nadrljamo ako se umešamo u fizički sukob."

Poslednjih mescei Farmu su "tresle" Ljubine svađe sa Stanijom. Ona tvrdi da je starleta pokvaren igrač koji udara nisko.

"Ona vrlo nisko udara. Pokazala je to sa drugima, ali ne i sa mnom. Upozorila sam je da me ne tera da se spuštam na njen nivo. Umem i ja da izmišljam i da lažem. Što se tiče peškira koji je ostao i sada da leži iza sena mogu da kažem da nisam videla seks, ali nismo mi kreteni. Mnogo toga se dešavalo što se nije videlo sve. Mnogo znam, a ćutim o tome. Ne želim da se služim njihovim sredstvima."

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>