Region

Svet

Miru Škorić proganja manijak: Ostala sam hladna, ali sam se prepala! (Foto)

Mira Škorić poslednjih petnaest dana nema mira zbog manijaka koji joj je stalno za petama. Pevačicu uznemirava nepoznati muškarac, a zbog psihičke torture koju doživljava prijavila ga je policiji.

Miru Škorić proganja manijak: Ostala sam hladna, ali sam se prepala! (Foto)



"Prvo je na njena ulazna vrata lepio ruže, zatim je po njima karminom crtao srca, da bi potom ostavljao poruke ispod brisača na njenom automobilu. Prošle srede, u tri ujutro, Miru je pred vratima dočekao visok muškarac s kapuljačom na glavi, a na njeno pitanje šta želi, rekao joj je zajedničku fotografiju. Ona na to nije pristala", kaže jedna Mirina prijateljica.



Škorićeva veruje da će policija uskoro pronaći manijaka koji je proganja. "Iako sam ostala hladna i najurila ga, nije mi bilo svejedno, naprotiv, odsekla sam se. Prijavila sam ga policiji, a kao dokaz sam dostavila sva pisma koja mi je danima ostavljao pred vratima i na automobilu.

Očigledno je reč o poremećenom čoveku, jer niko normalan ne čuči u mraku pred vratima u tri ujutro, sa sve kapuljačom na glavi. Nigde više ne idem sama, pa se nadam da će me ostaviti na miru", kaže ogorčena pevačica.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir
Foto naslovna: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus


>