Region

Svet

Vesna Rivas: Nisam imala nijedan sukob na Farmi!

Vesna Rivas sinoć je izbačena sa Farme kao treći finalista koji je napustio šou, a odmah po dolasku u studio počela je energično da komentariše prethodne događaje u Lisovićima.

Vesna Rivas: Nisam imala nijedan sukob na Farmi!



"Oni su iz mene izvukli ono najiskrenije i najdirektnije. Izvukli su osobu koja uzvraća đonom. Ja nijedan sukob nisam imala, a osećam se kao da sam sama na svetu i nosim svoj krst", pričala je Vesna.

Ona zaključuju da je na Farmi bila sama protiv svih, jer tamo nema drugarstva niti se u rijalitiju stiču prijatelji: "Ja sam neko ko odmah rešava problem, istog trenutka. Ako sam se posvađala sa Stanijom, ne znači da je mrzim", objasnila je Vesna i rekla da će sa njom popričati kao odrasla osoba.

O starleti je imala još dosta stvari da kaže. Objasnila je da ju je jako interesovalo zašto ona i Filip beže od svih, kao i da je njeno nepoštovanje zapravo njen najveći problem: "Ja sam joj sve to lepo rekla kao odrasla osoba", rekla je Vesna i nastavila o tome kako je Stanija tvrdoglava i želi mnogo medijske pažnje. Opredelila se upravo za nju kada su najveći egocentrici na Farmi u pitanju, a zajedno sa njom i za Filipa Panajotovića, dok je ipak najveći egocentrik na imanju Aki. "On ima baš razvijen ego".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>