Region

Svet

Farma 2013: Stanija zapretila Danijelu da će ispričati zbog čega ga je Slavica Ćukteraš ostavila!

Doskorašnji kumovi sada su najljući rivali na imanju. Nakon serije međusobnih optužbi između Danijela, Stanije i Filipa, starleta je čudnom rečenicom zapretila pevaču.

Farma 2013: Stanija zapretila Danijelu da će ispričati zbog čega ga je Slavica Ćukteraš ostavila!



Filip Mitrović je rekao Staniji kako je za vreme provedeno van imanja video šta je sve ona radila i koga je sve ogovarala tokom rijalitija. Pogotovo je napomenuo kako je ogovarala Danijela, na šta je pevač uzvratio pitanjem šta nije u redu sa njom.

"Šta je bre sa tobom? Kakve imaš filmove u glavi? Kako te nije sramota da mi pričaš iza leđa. Uvek sam te branio, i bio na tvojoj strani. Sram da te bude", rekao je Danijel, a ostali ukućani su na ovo aplaudirali.

Filip je skočio u odbranu svoje devojke, rekavši kako je Danijel ustvari zaljubljen u starletu što se najbolje videlo kad je maneken napustio imanje, a Danijel "trčkao" za Stanijom i čak je u jednom trenutku navodno pokušao da je poljubi.

Danijel je na ovo odgovorio kako Filip govori gluposti, te da je Staniju uvek gledao kao prijateljicu. Takođe je dodao da to što njih dvoje sada rade nije u redu i kako je razočaran u njih kao ljude.

"E, Danijele molim te. Nemoj sad da ja pričam šta znam. Ti dobro znaš, ali i ja zbog čega te Slavica Ćukteraš ostavila", upozorila je Stanija Danijela da pazi na jezik, ostavivši publiku da se pita kakvu to tajnu ona čuva.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>