Region

Svet

Saška Karan u modricama napustila Farmu: Strašno je šta mi se dogodilo (Foto)

Saška Karan bila je prvi finalista Farme, a prva je i ispala poslednje finalne nedelje u vanrednom izbacivanju.

Saška Karan u modricama napustila Farmu: Strašno je šta mi se dogodilo (Foto)Čim se vratila u stvaran svet, pevačica je, kako kaže, zaboravila sve ružne stvari koje su joj se dogodile na imanju u Lisoviću. "Svi farmeri su pali kao miševi, boje se kako će i šta će dalje. Svi koji smo došli do finala smo pobednici."Zbog čega nisi simpatisala Staniju i Filipa, s kojima si se često svađala?

"Oboje su manipulatori. Stanija je kao farmerka loša jer je lenja. Stalno je hvatala krivine. Samo se vaćarila ispod pokrivača i jahala Filipa. Možda je ona privatno drugačija, ali nije pokazala svoje kvalitete. Nemam ništa lepo da kažem za nju."

Da li si oprostila Bebi Dol što te je skalpelom isekla po prstu?

Farma 2013: Bebi Dol posekla Sašku Karan, moli je za oproštaj! (Video)
"Naravno da sam joj oprostila. Ona nije htela da me poseče nožem. To je trebalo da bude šala, ali đavo je okrenuo na drugu stranu."

Pomirila si se s Vesnom Rivas.

"Nas dve smo imale korektan odnos. Naša svađa na početku je svađica u odnosu na onu koja sam imala sa Ša."

Kako komentarišeš tuču između nje i Goce?

"Nisam stala ni na jednu stranu. Objektivno sam posmatrala sve što se dogodilo i smatrala sam da obe zaslužuju kaznu, jer samo je to pravedno."

Hoćeš da kažeš da produkcija nije pravilno postupila što ih je posle tuče vratila u rijaliti?

"Nisam rekla da nije trebalo da ih vrate, nego da su pravilno postupili što su ih izbacili. To je moj stav bez obzira na to što su me posle svi napali."

Na Farmi se desila i veridba. Da li između Jovane i Danijela postoje prave emocije?

Farma 2013: Hit! Saška Karan se prevrnula sa ljuljaške! (Video)
"Možda sam pogrešila što sam mislila da je njihova veza marketing. Možda se kod njih nešto desi, ja im želim sreću. Rekla sam im da ću doći na njihovu svadbu da igram i pevam."

Saška Karan izašla je iz rijalitija s brojnim modricama po telu. Ona je novinarima pokazala masnice koje su nastale kad je pala s ljuljaške.

"Strašno je šta mi se dogodilo! Oduvek sam bila malerozna. Modrice su posledice pada s ljuljaške i taj pad nikada neću zaboraviti."Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Marina Lopičić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>