Region

Svet

Maja Nikolić tuži prvog muža, a drugom plaća alimentaciju!

Pevačica Maja Nikolić od prvog supruga sa kojim ima sina Novaka (16) traži novac za izdržavanje, dok drugom plaća alimentaciju za sina Lazara (6).

Maja Nikolić tuži prvog muža, a drugom plaća alimentaciju!



Maja Nikolić tužila je prvog muža Mirka Šćepanovića zbog izdržavanja njihovog sina Novaka (16). U isto vreme, ona plaća alimentaciju za mlađeg sina Lazara (6), a za starateljstvo nad njim pevačica se bori jer ga je sud dodelio ocu Vuku Kandiću.

"Maja je odlučila da po svaku cenu dobije alimentaciju od Novakovog oca, jer joj je taj novac potreban. Ona od njega nikad nije dobijala pare i dete je izdržavala sama, a u poslednjih godinu dana plaća alimentaciju za Lazara", kaže izvor blizak pevačici.

Otkako se razvela od prvog muža, crnogorskog muzičara, Maja sama vodi računa o njihovom sinu. Pevačica nikada nije krila da nije imala pomoć bivšeg supruga, iako je sud rekao drugačije.

"Maja je Šćepanovića već tužila i presudu je dobila, ali on nikad nije dao dinara za dete. Sada je ponovo pokrenula proces i nema nameru da odustane dok ne istera pravdu", dodaje izvor.

Maja nije bila raspoložena da komentariše ovu temu.

"Nije tačno da je Vuk tužio mene za izdržavanje, a ovo drugo ne želim da komentarišem. To je moj privatni život i nije za javnost", rekla je pevačica začudo mirno reagovavši na postavljeno pitanje.

Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Telegraf.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>