Region

Svet

Nikolina Pišek: Severina je simpatična i pravi je borac

Nikolina Pišek otkrila je na koji način se izvinjava svom dečku nakon što ga naljuti, ali i priznala na čemu joj zavidi najbolja prijateljica.

Nikolina Pišek: Severina je simpatična i pravi je borac



Nikolina je odgovarala na neuobičajena simpatična pitanja, ali i na neka delikatna, poput onog da li joj je važnije da joj partner zaradi milion eura ili da mu ona bude na prvom mestu, na što je rekla: "Bilo bi idealno da mu budem na prvom mestu kada zaradi milion". Ima i tajnu kako uspostavlja kontakt s dečkom nakon što ga naljuti. "Upornim i dugotrajnim umiljavanjem i izvinjavanjem", priznala je voditeljka za Story.

Odgovorila je i na pitanje jesu li ženama bolji prijatelji dijamanti ili muškarci koji im poklanjaju dijamante: "Iskreno, ne znam kako bi me dijamanti utešili kada sam tužna, zagrlili kada mi je teško, nasmejali kada mi to treba, ma koliko blještavi bili".

Nikolina
je otkrila i na čemu joj zavidi najbolja prijateljica: 'Na postojanoj frizuri i kosi koju ne moram fenirati svaki dan".

Na pitanje: "Severina ili Nina Badrić?" Nikolina odgovara: "Severina. Ne znam zašto, ne slušam ni jednu ni drugu, ali Severina je simpatična i pravi borac". Savet koji atraktivna Nikolina daje prijateljici kada je ostavljena je: "Gad. Nije te vredan, bejbe...".

Autor: B.B.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>