Region

Svet

Amar Gile Jašarspahić raskinuo sa Aleksandrom Prijović, ne pristaje na pomirenje!

Amar Jašarspahić i Aleksandra Prijović nedavno su okončali ljubavnu vezu i rešili da ostanu u prijateljskim i kolegijalnim odnosima.

Amar Gile Jašarspahić raskinuo sa Aleksandrom Prijović, ne pristaje na pomirenje!



Gile je taj koji je odlučio da stavi tačku, jer ima previše obaveza i ne može u potpunosti da se posveti devojci, a na njega je, kako je dobro obavešteni izvor rekao, izvršen i medijski pritisak, koji je navodno isforsirao njihovu emotivnu vezu.

Amar Gile Jašarspahić: Aleksandra i ja smo najbolji prijatelji, ali iz prijateljstva se velika ljubav stvara
"Gile je raskinuo sa Aleksandrom i posvetio se karijeri, do koje mu je stalo. Gaji on još uvek simpatije prema njoj, ali ipak je ona još mlada i to se i te kako osećalo kada je njihova veza u pitanju. Ona bi volela da su oni stalno zajedno i da, kada su razdvojeni, on nju zove na svaka dva minuta, što je njega baš počelo da guši. Još više je zahtevala pažnje kada su mediji objavili njihovu vezu, a on to više nije mogao da trpi.

Njegovo pevanje je palo u senku, jer su se svi fokusirali na njegovu i Aleksandrinu vezu. Čuju se još uvek, povremeno, ali su u pitanju samo prijateljski odnosi iako je ona uporna da se pomire", ispričao je izvor blizak Amaru, koji je nedavno kupio psa i uselio ga u stan koji je dobio od "Granda".

U želji da proverimo informacije, pozvali smo Gileta, koji nam je rekao:

"Opasni ste! Istina je da sam kupio psa, išao sam u Tuzlu po njega, sva sreća pa imam veliku terasu, tako da će on tu boraviti. Ako bude bio dobar, pustiću ga da malo prošeta i po stanu. Kada sam ja na putu, o njemu će brinuti moj najbolji drug, a još nisam odlučio kako će se zvati", izjavio je Jašarspahić, a kada smo ga pitali za ljubavni život, kroz osmeh je prokomentarisao:

"Imam psa! Neću više na tu temu, nemam devojku i to je to!", rekao je mladi pevač.

Kada mu je produkcija "Grand" pre nedelju dana dodelila stan, Amar Jašarspahić izjavio je da će u stan useliti i Aleksandru Prijović i da druga četkica za zube koja se nalazila u stanu čeka baš nju.

"Iz prijateljstva se rađa velika ljubav, oženiću se Aleksandrom, ali ne odmah, već u narednih pet godina", pričao je nedavno Jašarspahić.
Da li će se golupčići pomiriti ili će Amar svoje slobodno vreme posvetiti psu, ostaje da vidimo.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>